Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat ve Barbaroslar dizileri yeni sezonda büyük değişime koşuyor!

Teşkilat ve Barbaroslar dizileri yeni sezonda büyük değişime koşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında iki sezondur başarılı şekilde yoluna devam eden Teşkilat dizisinin üçüncü sezonunda büyük değişimler izleyicileri bekliyor. Benzer bir durumu geçen sezon beklenildiği kadar iyi bir çıkış sergileyemeyen Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde de göreceksiniz.

TRT1’in Eylül ayında başlayacak olan kış dönemi için hem Teşkilat hem de Barbaroslar dizilerindeki iddiası devam ediyor. Ekipler de bu iddianın karşılığını vermek adına yoğun bir şekilde sezona hazırlanıyor. Her iki dizi için de hikayenin yeni baştan kurgulanması gerekiyor.

Teşkilat dizisinde birçok isim ayrıldı. Başrolde yer alan Çağlar Ertuğrul’un de hikayeye veda etmesi ile birlikte Deniz Baysal kadroda yer almasa da yanında yer alan birçok arkadaşı yeni sezonda olmayacak.

Teşkilat ve Barbaroslar dizileri yeni sezonda büyük değişime koşuyor! 33

Teşkilat dizisinin yeni sezonu için yeni bir hikaye oluşturulurken, bu hikayede yer alacak olan karakterler için de titiz bir oyuncu arayış süreci başlatıldı. Dizinin yeni başrollerinin kim olacağı şimdiden merak konusu oldu. Ankara’da soğuk havadan oyuncular çok şikayet etmişti. Bu durumun da etkisi ile ekibin yeni dönemde İstanbul’da çalışması ve hikayenin de yer değişikliğinden fazlasıyla etkilenmesi bekleniyor.

Benzer bir durumun yaşandığı Barbaroslar dizisinden de hem Ulaş Tuna Astepe hem de Engin Altan Düzyatan’ın ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Pelin Akil’in de veda ettiği Barbaroslar dizisinin oyuncu kadrosu baştan aşağıya değişiyor. Dizinin hikayesinde de Kanuni Sultan Süleyman döneminde yaşananların anlatılacak olması Barbaroslar dizisi adına yeni bir heyecan kaynağı olacak.

Teşkilat ve Barbaroslar dizileri yeni sezonda büyük değişime koşuyor! 34

Muhteşem Yüzyıl dizisinde de Kanuni Sultan Süleyman dönemini anlatılmış ve bu dizi dünyanın dört bir yanına yayılmıştı. Barbaroslar dizisinin yeni dönemi için senaryo yazım çalışmaları sürerken, yeni oyuncu kadrosu konusunda da yapım ekibinin arayış içinde olduğu ortaya çıktı.

TRT1 ekranında Eylül ayında başlayacak yeni dönemde hem Teşkilat hem de Barbaroslar dizisi büyük sürprizlerle izleyicilerin karşısına çıkacak.