Ana sayfa Sosyal Medya Uyum bir harika, enerjileri insanı şaşırtıyor! Seversin dizisinin çifti İlayda Alişan ile Burak Yörük bir harika!

Uyum bir harika, enerjileri insanı şaşırtıyor! Seversin dizisinin çifti İlayda Alişan ile Burak Yörük bir harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seversin dizisiyle Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan İlayda Alişan ile Burak Yörük ikilisi, Onedio’nun youtube kanalına konuk oldu. İki ünlü oyuncunun program boyunca sergilediği sempatik haller büyük ilgi gördü.

Hem enerjilerinin hem de uyumlarının çok iyi gözlemlenen iki genç oyuncunun Seversin dizisinde bir araya getirilmesinin ne kadar doğru bir tercih olduğu da görüntülerden anlaşılıyor.

Birbirlerine çok yakıştırılan ikili eğlenceli halleriyle de son dönemin en uyumlu çiftlerinin başında geliyor. Her iki oyuncu da son 2 yıllık süreçte yer aldıkları projelerle büyük bir kariyer çıkışı sergiledi. Oyunculuk konusunda kaderleri de birbirlerine benzeyen ikili, birbirleri ile çok iyi arkadaş olduklarını da bu programda bir kez daha sergilemiş oldu.

Büyük aşkların nefret ile başladığı klişesine İlayda Alişan inandığını gösterirken, Burak Yörük ise buna inanmıyor. İlayda Alişan, partnerine Asya ile Tolga’nın ilişkisinin de yine nefret ile başladığını hatırlattı.

Uyum bir harika, enerjileri insanı şaşırtıyor! Seversin dizisinin çifti İlayda Alişan ile Burak Yörük bir harika! 7

Burak Yörük ise, “Asya ile Tolga özel insanlar, o çok özel bir ilişki” diye konuştu. Sonrasında Burak Yörük de bu klişe sözün doğru olduğunu kabul etti ama İlayda Alişan partnerine takılmadan edemedi.

Her iki isim de tamamen birbirlerine zıt olan birisiyle anlaşabileceklerini belirterek, ortak bir noktada buluştu. Burak Yörük, “Hayata farklı yerlerden bakan, farklı yeteneklerdeki iki insan birleştiği zaman güzel bir şey oluşturabilir” diye konuştu.

İlayda Alişan ise bazen bu tür ikililerin anlaşamadığını ve kavgasız bir ilişkilerinin olamayacağını ifade etti. Programın devamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.