Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat yeni sezonuyla geliyor ama adeta yetim kaldı!

Teşkilat yeni sezonuyla geliyor ama adeta yetim kaldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin 2. sezon sonunda yaşanan gelişme sonrası Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılması izleyenleri üzen bir gelişme olmuştu. Bir şekilde oyuncunun yeni sezonda dönme ihtimalinin olup olmadığını öğrenmek için çabaladı izleyici. Bir umut bekledi ama yeni sezon çekimleri başlayan dizide Çağlar Ertuğrul artık yok!

Başrolünü Deniz Baysal Yurtçu ile paylaştığı diziden Çağlar Ertuğrul’un ayrılışı ile adeta yetim kaldı dizi! Pazar akşamları yayınlanan ve ilk iki sezonunda heyecanlı hikayesi ile izleyenleri ekran başına toplayan Teşkilat, yeni sezonda yeni isimlerle ekrana gelecek.

Ancak dizide Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul partnerliğine alışanlar için 3. sezon başlarında biraz zor günler yaşanacak gibi görünüyor! İzleyicinin beğeni ile izlediği Çağlar Ertuğrul’un gidişi ile hikayenin nasıl doldurulacağı büyük merak konusu şimdi.

Teşkilat yeni sezonuyla geliyor ama adeta yetim kaldı! 7

Eylül ayında ekranda olması beklenen Teşkilat dizisinde Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul, resmi açıklamanın ardından ayrıldığını açıkladı ama izleyicinin gözleri uzun süre oyuncuyu arayacak gibi görünüyor! Henüz Çağlar Ertuğrul’un yerine dizide Deniz Baysal Yurtçu ile partner olacak bir başka isim gündeme gelmiş değil.
Dizinin yeni sezonu için çekimlere başlandı. Ancak başrol erkek karakteri canlandıracak oyuncu hala bulunamadı.

Dizinin yapımcı firması Tims&B Productions, Çağlar Ertuğrul’un yerine geçecek oyuncuya karar vermiş değil. arayışında. İzleyici için dizinin ana karakterinin gitmiş olması sarsıcı bir durum. Bu konunun reytinglere etkisini ise dizi yayınlanmaya başladıktan sonra göreceğiz ama sosyal medyada Çağlar Ertuğrul’un gidişine hala inanmak istemeyen izleyiciler görülüyor.

Bir süre öncen Adı Sevgi dizisinde oynayan Yunus Emre Yıldırımer’in yeni sezonda Teşkilat’ta rol alacağı öne sürülmüştü ama henüz bir netlik yok. İzleyenler şimdi çekimleri de başlayan Teşkilat’ın erkek başrol oyuncusunun kim olacağını merakla beklemekte…