Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz, TikTok’taki ilk videosu ile sosyal medyayı fena salladı!

Alina Boz, TikTok’taki ilk videosu ile sosyal medyayı fena salladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir ekranlarda olmayan Alina Boz, hayranları tarafından çok özlendi. Heyecanla yeni projesi beklenen Boz’un ismi ilk olarak tv8’de yayınlanması beklenen ve adı önce Süslü Korkuluk olan dizide Çağatay Ulusoy partnerliği ile geçti. Ancak oyuncunun tv8 ile anlaşmanın bozulmasının ardından projeden vazgeçmesi hayranlarını üzmüştü.

Geçtiğimiz günlerde bir başka proje ile anılmaya başlandı başarılı oyuncu. Hala Maraşlı dizisindeki Mahur ile akıllarda kalmış durumda oyuncu. Şu sıralar ise Zengin Kız isimli bir dizi ile ekranlara dönmeye hazırlandığı gündemde.

Alina Boz, sosyal medyadan da ilgiyle takip edilen isimler arasında. Oyuncu, son yaptığı bir paylaşımla hayranlarını hayli şaşırttı. İlk kez TikTok videosu yayınlayan Alina Boz’un ortama girişi de oldukça şaşırtıcıydı!

Bir sosyal medya uygulaması olan TikTok’u kullanmaya başlayan oyuncu platformdaki ilk videosu ile adeta olay oldu! Alina Boz’un kiteboarding yaparkenki videosunu “TikTok’a böyle giriş yapmayı uygun gördüm” notuyla yayınlaması dikkatleri çekti.

Tiktok’ta ilk videosunu da yayınlayan Alina Boz, hayranlarını çok mutlu etti. Kullanıcıların 60 saniyelik videolar izlemesini ve yayınlamasını sağlayan TikTok’ta artık Alina Boz da var…

Bu arada Sonbaharda bir film ve bir de dizi ile izleyicinin karşısına gelmeye hazırlanan oyuncu, şu sıralar tatil yaparak sezona enerji topluyor. Alina Boz’un başrolünü Denizcan Aktaş’la paylaştığı Bandırma Füze Kulübü isimli filmi, 21 Ekim’de gösterilecek.

Alina Boz, TikTok'taki ilk videosu ile sosyal medyayı fena salladı! 7

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği Bandırma Füze Kulübü filminde, gökyüzüne füze göndermeyi başaran, kısıtlı imkanlara, engellere rağmen tüm dünyaya bu büyük yarışta “Biz de varız” diyen Bandırmalı gençlerin hikayesini anlatılmakta.

Tarık Emir Tekin ile başrolünde yer alacağı Zengin Kız dizisi ise Fox TV’de yayınlanacak. Alina Boz’un bir başka sürpriz projesi ise, Gülse Birsel’in Yılbaşı filmi ile olacak. Filmin oyuncu kadrosunda  Alina Boz ile birlikte Gülse Birsel, Ezgi Mola, Cengiz Bozkurt, Fatih Artman, İrem Sak, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri gibi çok çarpıcı isimler bulunuyor.