Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat’ın cesur Zehra’sı Deniz Baysal Yurtcu’dan veda mesajı!

Teşkilat’ın cesur Zehra’sı Deniz Baysal Yurtcu’dan veda mesajı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in iki sezondur başarıyla süren aksiyon dolu dizisi Teşkilat, pazar akşamı sezona veda edecek. Eylül ayında üçüncü sezonuyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan Teşkilat’ın cesur Zehra’sı Deniz Baysal Yurtcu da Twitter hesabından veda mesajı yayınladı.

Her pazar akşamı TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşan Teşkilat’ın cesur ajanlarından Zehra’yı canlandıran Deniz Baysal Yurtcu, dün Twitter hesabından bir mesaj paylaştı. Deniz Baysal Yurtcu mesajında “Hoşça kal Ankara” diye yazdı. Böylece başarılı oyuncu dizinin ikinci sezonuna ve dolayısıyla çekimlerin gerçekleştirildiği Ankara’ya veda etmiş oldu.

Teşkilat’ın cesur Zehra’sı Deniz Baysal Yurtcu’dan veda mesajı! 8

Dizinin ve Deniz Baysal Yurtcu’nun hayranları bu mesaja yaptıkları yorumlarda üçüncü sezonda gümbür gümbür bir Teşkilat izlemeyi beklediklerini söyledi. Hayranları Deniz Baysal Yurtcu’yu yaz boyunca çok özleyeceklerini de belirtti.

Başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtcu’nun paylaştığı Teşkilat dizisi pazar akşamı yayınlanacak 48. bölümüyle ikinci sezona veda edecek. İlk sezonu reytinglerde zirvede geçiren, ikinci sezonda ise en azılı rakibi Kanal D dizisi Yargı’nın nefesini her daim ensesinde hisseden Teşkilat, son birkaç haftadır reytinglerde düşüş yaşamış, birinciliği rakibine kaptırmıştı.

Teşkilat’ın cesur Zehra’sı Deniz Baysal Yurtcu’dan veda mesajı! 9

Ancak Teşkilat son yayınlanan 47. bölümünde yeniden zirveye ele geçirdi. Son yayınlanan bölümüyle yeniden reytinglerde birinci sıraya yerleşen Teşkilat, son yayınlanacak bölümüyle de Yargı’yı geride bırakırsa ikinci sezonu da zirvede bitirmiş olacak.

Son bölümlerde Teşkilat’ın üç önemli karakteri diziye veda etmişti. Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Tuncer Salman Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda ayrılmıştı. Öte yandan Pınar karakterini canlandıran Ezgi Şenler’in de sezon finalinde veda edeceği, üçüncü sezonda ekiple birlikte yer almayacağı ortaya çıktı.