Ana sayfa Sosyal Medya Bu ikili çok konuşulur! İşte Ekin Koç ve Selahattin Paşalı’nın Cannes pozları!..

Bu ikili çok konuşulur! İşte Ekin Koç ve Selahattin Paşalı’nın Cannes pozları!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Başrollerinde Selahattin Paşalı ve Ekin Koç’un yer aldığı yönetmenliğini Emin Alper’in üstlendiği Kurak Günler’in dünya prömiyeri 75. Cannes Film Festivali’nde gerçekleşti.

Filmin prömiyeri öncesi Selahattin Paşalı ve Ekin Koç Koç, Cannes Film Festivali’nde objektiflere poz verdi. İki ünlü oyuncu kırmızı halıda çektirdikleri fotoğrafı instagram hesaplarından paylaştı.

Kurak Günler, dünya prömiyerini 75. Cannes Film Festivali’nin ‘Belirli Bir Bakış’ (‘Un Certain Regard’) bölümünde gerçekleştirdi.

Filmin Salle Debussy’de yapılan dünya galasına yönetmen Emin Alper başta olmak üzere oyuncuları Selahattin Paşalı, Ekin Koç, Selin Yeninci, Erol Babaoğlu, Erdem Şenocak, Nizam Namidar ve film ekibi katıldı.

Bu ikili çok konuşulur! İşte Ekin Koç ve Selahattin Paşalı'nın Cannes pozları!.. 9

İlk kez festivalde seyirciyle buluşan ve biletleri günler öncesinden tükenen Kurak Günler, gösterimi sonrasında ayakta alkışlandı.

Emin Alper’in dördüncü uzun metrajlı filmi olan Kurak Günler, sonbaharda Türkiye’de vizyona girecek. Bir süredir kuraklık sorunuyla boğuşan Yanıklar kasabasına yeni atanan genç savcı Emre ile belediye başkanı Selim, yerel gazeteci Murat ve kasabanın eşrafı arasında yaşanan çekişmeleri konu alan filmin başrollerini Selahattin Paşalı ve Ekin Koç paylaşıyor.

Bu ikili çok konuşulur! İşte Ekin Koç ve Selahattin Paşalı'nın Cannes pozları!.. 10

Yardımcı rollerde ise Erol Babaoğlu, Erdem Şenocak, Selin Yeninci, Sinan Demirer, Nizam Namidar, Ali Seçkiner Alıcı ve Eylül Ersöz yer alıyor.

Türkiye-Fransa-Almanya-Hollanda-Yunanistan-Hırvatistan ortak yapımı filmin Türkiye’de sonbaharda vizyona girmesi planlanıyor.

Bu ikili çok konuşulur! İşte Ekin Koç ve Selahattin Paşalı'nın Cannes pozları!.. 11