Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat’ın üçüncü sezonunda çok büyük bir değişim olacak!

Teşkilat’ın üçüncü sezonunda çok büyük bir değişim olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in başarılı dizisi Teşkilat, pazar akşamı yayınlanan bölümüyle ikinci sezona veda etti. İkinci sezon finali beraberinde birçok soru işaretini getirdi. Bu ara dizinin üçüncü sezonunda izleyicileri çok büyük değişimin beklediği ortaya çıktı.

TRT 1’in başarılı dizisi Teşkilat 29 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan 48. bölümü ile sezon finali yaptı. İlk sezonda reytinglerde zirveden inmeyen dizinin ikinci sezon en büyük rakibi Kanal D’de yayınlanan Yargı oldu. İki dizi arasında çok sert bir reyting mücadelesi yaşanırken Teşkilat sezonu ikinci sırada kapattı.

Teşkilat’ın finali birçok soru işaretini de beraberinde getirdi. Sezon finalindeki patlama sahnesi dizinin baş karakteri Serdar’ı canlandıran başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ölüp ölmediği konusunda büyük merak uyandırdı. Bu arada üçüncü sezonla ilgili büyük bir gerçek de ortaya çıktı.

Teşkilat’ın üçüncü sezonunda çok büyük bir değişim olacak! 7

Buna göre Teşkilat’ın üçüncü sezonunda çok büyük bir değişim olacak. Dizinin bugüne kadar Ankara’da geçen hikayesi artık İstanbul’da olacak. Yani Teşkilat’ın üçüncü sezonunun çekimleri İstanbul’da yapılacak.

Aslında dizide Zehra karakterini canlandıran başrol oyuncusu Deniz Baysal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu değişimin ipucunu vermişti. Deniz Baysal’ın “Hoşçakal Ankara” diye yazdığı paylaşım herkes tarafından ikinci sezona veda olarak algılanmıştı. Ancak meğer Deniz Baysal gerçekten Ankara’ya veda ediyormuş.

Son bölümlerde Teşkilat’ın üç önemli karakteri diziye veda etmişti. Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Tuncer Salman Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda ayrılmıştı. Öte yandan Pınar karakterini canlandıran Ezgi Şenler’in de sezon finalinde veda edeceği, üçüncü sezonda ekiple birlikte yer almayacağı ortaya çıktı.