Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat’ın yeni ikilisi Deniz Baysal ve Murat Yıldırım çok yorgun ama yüzleri gülüyor!..

Teşkilat’ın yeni ikilisi Deniz Baysal ve Murat Yıldırım çok yorgun ama yüzleri gülüyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Teşkilat dizisi 2 Ekim Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümüyle 3. sezon macerasına başladı. Dizinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul, ikinci sezonun sonunda diziden ayrılmıştı.

Dizide ‘Serdar’ karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul’un ayrılığının ardından ünlü oyuncu Murat Yıldırım’ın Deniz Baysal’a partner olarak başrolde diziye katılması hem Teşkilat izleyicisinde hem de Murat Yıldırım’ın hayranları arasında büyük heyecan yarattı.

Dizinin 3. sezonunun ilk bölümü olan 49. bölüm merakla bekleniyordu. 2 Ekim Pazar akşamı yayınlanan 49. bölümü ile başlayan Teşkilat dizisi beklenen ilgiyi gördü.

Teşkilat'ın yeni ikilisi Deniz Baysal ve Murat Yıldırım çok yorgun ama yüzleri gülüyor!.. 7

Dizinin yeni sezonuna gösterilen yoğun ilgi Murat Yıldırım ve Deniz Baysal’ı da mutlu etti. Sosyal medyada birlikte poz veren ikili heyecanlarını hayranlarıyla paylaştı.

Murat Yıldırım, ‘Ömer’ karakteriyle izleyici karşısına çıkarken Ömer’in Deniz Baysal’ın canlandırdığı ‘Zehra’karakteriyle geçmişte neler yaşadığı konusu da izleyicileri çok merak ettiren bir  detay oldu.

Murat Yıldırım ve Deniz Baysal ikilisi, Teşkilat dizisine olan ilgiyi arttırarak devam ettirmeyi başardı. Teşkilat dizisinin 49. bölümü reytinglerde tüm kategorilerde birincilikler elde etti.

TRT1’in iki sezon çok başarılı bir süreç geçiren dizisi, üçüncü sezona da zirvede başladı. Murat Yıldırım’ın varlığıyla birlikte, Teşkilat dizisinin yenilenen hikayesi de izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı.