Ana sayfa Dizi Haberleri Sıfırıncı Gün dizisi, Acun Ilıcalı’nın dünya perspektifinin izlerini taşıyor!

Sıfırıncı Gün dizisi, Acun Ilıcalı’nın dünya perspektifinin izlerini taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Acun Medya tarafından yapımcılığı üstlenilen yeni dizinin ismi Sıfırıncı Gün… Yakında çekimlerine başlanacak olan dizinin hazırlık çalışmaları devam ediyor. Sıfırıncı Gün, dizisi ile birlikte tv8 yeni sezonda çok etkili yapımlardan birisini daha ortaya çıkarma gayreti içerisinde.

Tuzak isimli Akın Akınözü ve Bensu Soral ikilisini başrolde buluşturan etkili dizinin ardından Sıfırıncı Gün için de kolları sıvayan Acun Medya ekibi, çok farklı bir yapım ile iddialı bir çıkış yapmayı hedefliyor. Acun Ilıcalı, Türkiye’de muhabirlik ile popüler oldu ve 1990’lı yıllardaki Televole programıyla tanındı ama onun kariyerinde asıl büyük çıkış televizyon sahibi olması ile başladı.

Sıfırıncı Gün dizisi, Acun Ilıcalı'nın dünya perspektifinin izlerini taşıyor! 8

tv8’i satın almasının ardından kendi formatlarını oluşturan ve uzun yıllardır da başarılı bir süreç yürüten Acun Ilıcalı, sadece bununla da kalmadı. Survivor gibi uluslararası ilgi gören bir yarışma formatında uluslararası başarı elde eden Acun Ilıcalı, farklı programlarda da dünyanın farklı ülkelerine satışlar gerçekleştirdi.

Acun Ilıcalı denilince televizyonda uluslararası mantık ile çalışma perspektifi akla geliyor. Meksika’dan Yunanistan’a kadar birçok ülkede kurduğu işbirlikleri ile televizyonculuk dünyasında Türkiye’ye yeni bir açılım kazandıran Ilıcalı, şimdi de Sıfırıncı Gün dizisiyle büyük bir atak yapacak.

Atasoy Koç’un senaryosunu yazdığı ve Süleyman Mert Özdemir’in yönetmenliğini yapacağı Sıfırıncı Gün dizisinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Engin Öztürk, Damla Colbay, Berk Cankat, Yiğit Özşener, Çağla Irmak, Sarp Akkaya, Uğur Uzunel ve son olarak da Savaş Özdemir dizinin kadrosuna katılan isimler oldular.

Sıfırıncı Gün dizisi, Acun Ilıcalı'nın dünya perspektifinin izlerini taşıyor! 9

Engin Öztürk yaptığı açıklamada çok farklı bir proje olacağını duyurmuş ve Ekim veya Kasım aylarında çekimlere başlayacaklarını belirtmişti.

Ünlü oyuncunun dediği gibi izleyenlerin çok etkileneceği, çekimlerin bir bölümünün yurt dışında yapılacağı, polisiye ve suç odaklı bir aksiyon dizisi gümbür gümbür geliyor.

Türkiye’de daha önce yapılan benzer projelere nazaran Acun Ilıcalı vizyonu da taşıyan ve Amerika Birleşik Devletleri’nin Miami kentinden Arnavutluk’a kadar farklı coğrafyaları da içine alin bir hikayeyi izleyeceksiniz.

Uluslararası polisiye ve suç odaklı bir dizi olarak öne çıkan Sıfırıncı Gün’ün sadece ülkemizde değil, yurt dışında da büyük ilgi görme potansiyeli bulunuyor.