Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat’ta ajan gizli bilgiyi arama motorundan buldu! İzleyici mantık hatalarına tepki gösterdi!

Teşkilat’ta ajan gizli bilgiyi arama motorundan buldu! İzleyici mantık hatalarına tepki gösterdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT 1 ekranlarında her pazar akşamı yayınlanan Teşkilat dizisi, hem ekranlarda hem de sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Dizi, özellikle Türk ordusunun kahramanlıklarıyla izleyicinin milli duygularını kabartıyor.

Teşkilat’ın 9 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelen 10. bölümünde izleyici İçişleri Bakanlığı’na bağlı Jandarma Özel Harekat’ın gövde gösterisine tanıklık etti. Suriye’de bulunan Türk konvoyuna yapılan saldırının intikamını almak için harekete geçen kahramanlar, Jandarma Özel Harekat (JÖH) birliğiyle birlikte bir operasyona imza attı.

Nefes kesen aksiyon sahnelerinde T.C. İçişleri Bakanlığı Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı’na bağlı Özel Operasyon Taburu yer aldı.

Hemen hemen her bölümde şehitlerimizi anan, Türk ordusunun başarısını izleyicilerin karşısına çıkaran Teşkilat, seyircilerin milli duygularını kabartmaya devam ediyor.

Dizi izleyiciler tarafından çok beğenilse de bazı mantık hataları izleyicilerin gözünden kaçmıyor.

Örneğin dizinin kahramanlarından Ceren’in bir bilgiyi arama motorundan bulması izleyicinin dikkatinden kaçmadı. Bir gizli ajanın bilgiye ulaşmak için arama motorunu kullanmasını saçma bulan izleyici “Dizi çok başarılı müdavimi olduk. Ancak bu akşamki bölümde Ceren’in mühendis hakkındaki bilgiyi arama motorundan bulması saçma ve basit geldi. Ayrıca Ceren’in herşeyi tek başına yapabilmesi pek inandırıcı olmuyor dizinin kalitesini düşürüyor bence” diye yazdı.

Teşkilat'ta ajan gizli bilgiyi arama motorundan buldu! İzleyici mantık hatalarına tepki gösterdi! 10 Teşkilat'ta ajan gizli bilgiyi arama motorundan buldu! İzleyici mantık hatalarına tepki gösterdi! 11

Bir başka izleyici de Türkiye’nin en azılı düşmanının bir Filistinli olmasına dikkat çekti. “Emeklerinize sağlık. İlgi ile izliyoruz. Lakin Türkiye’nin en azılı düşmanı bir Filistinli. PKK’lılar Arapça konuşuyorlar. Rus paralı askerleri Arapça konuşuyorlar. Biraz kantarın topuzu kaçmamış mı bana mı öyle geliyor. Ya da altyazı hazırlayan arkadaşlar mı hata yapmışlar.”

Teşkilat'ta ajan gizli bilgiyi arama motorundan buldu! İzleyici mantık hatalarına tepki gösterdi! 12

Bir izleyici de mantık hatalarına rağmen dizinin heyecanından bir şey kaybetmediğini vurguladı ve “Mantık hataları yine gırla vardı bu bölüm ama neyse ki heyecanlandık. Fena bölüm değildi” diye yazdı.

Teşkilat'ta ajan gizli bilgiyi arama motorundan buldu! İzleyici mantık hatalarına tepki gösterdi! 13

İzleyici, dizinin dokuzuncu bölümünde yer alan Serdar, Kasım ve Zehra’nın büyük tehlikeler atlatarak uçakla Türkiye’ye gelişi sahnesindeki uçak görüntülerini gerçekçi bulmamış, tepkisini dile getirmişti.

Ekranların en iddialı dizilerinden Teşkilat’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar, yönetmenliğini ise Kıvanç Kırvavaç üstleniyor. Dizide Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve Ezgi Şenler başrollerde yer alıyor.