Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat’ta büyük ayrılık! Ezgi Eyüboğlu rolünün hakkını verdi ve izleyiciye veda etti!

Teşkilat’ta büyük ayrılık! Ezgi Eyüboğlu rolünün hakkını verdi ve izleyiciye veda etti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in en başarılı dizilerinden Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan bölümünde çok önemli bir ayrılık vardı. ilk bölümden bu yana oynayan Ceren karakteri diziye veda etti. İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Ceren’e hayat veren Ezgi Eyüboğlu’nun rolünün sonuna kadar hakkını verdiğini belirtti.

Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan bölümünde Ceren, Halit Başkan’ın babası olduğunu öğrendikten hemen sonra vuruldu ve yere yığıldı. Ceren’in bu durumu, karakteri canlandıran Ezgi Eyüboğlu’nun Teşkilat’tan ayrılıp ayrılmayacağı sorusuna neden oldu.

Her ne kadar dizide Ceren’in ölüp ölmediğiyle ilgili kesin bir bilgi verilmese de karakteri canlandıran Ezgi Eyüboğlu’nun Twitter hesabından yaptığı “Hoşça kal Ceren” paylaşımı kafalardaki soru işaretlerini de giderdi. Nitekin gazeteci Birsen Altuntaş’a göre Ceren aslında diziden daha önce ayrılacaktı. Ancak karakter diziye yaklaşınca ömrü iki sezon sürdü. Ve nihayet dün akşam yayınlanan bölümle Ceren izleyiciye veda etti.

Teşkilat’ta büyük ayrılık! Ezgi Eyüboğlu rolünün hakkını verdi ve izleyiciye veda etti! 23

İzleyicilerin Ezgi Eyüboğlu’nun paylaşımına verdiği tepkiler de farklı farklıydı. Kimileri kötü bir karakter olan Ceren’den kurtuldukları için mutluydu. Kimileri de bu tepkileri çok saçma buluyordu. Kimileri de Ezgi Eyüboğlu’nun rolünün hakkını sonuna kadar verdiği ve çok başarılı bir performans sergilediğini söylüyordu.

Ezgi Eyüboğlu, Mesut Akusta’dan sonra Teşkilat dizisinden ayrılan ikinci önemli karakter oldu. Şimdi herkes dizinin ana karakterlerinden biri olan Ceren’in ölümünün ardından neler yaşanacağını, gelişmelerin nasıl olacağını merak ediyor.

Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Nil Günal, Feray Darıcı, Mustafa Açılan, Bülent Bilgiç, Mehmet Ergenç, Hilal Öztunca, Lara Domaç ve Hakan Boyav ve Yavuz Bingöl. Teşkilat’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Burak Arlıel ve Burak Müjdeci oturuyor.

Ezgi Eyüboğlu’nun ayrılığının ardından sosyal medyada yapılan yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Teşkilat’ta büyük ayrılık! Ezgi Eyüboğlu rolünün hakkını verdi ve izleyiciye veda etti! 24 Teşkilat’ta büyük ayrılık! Ezgi Eyüboğlu rolünün hakkını verdi ve izleyiciye veda etti! 25 Teşkilat’ta büyük ayrılık! Ezgi Eyüboğlu rolünün hakkını verdi ve izleyiciye veda etti! 26 Teşkilat’ta büyük ayrılık! Ezgi Eyüboğlu rolünün hakkını verdi ve izleyiciye veda etti! 27 Teşkilat’ta büyük ayrılık! Ezgi Eyüboğlu rolünün hakkını verdi ve izleyiciye veda etti! 28