Ana sayfa Sosyal Medya Taner Ölmez’den kızıyla ilk fotoğraf geldi. Rol arkadaşlarından yorum yağdı!..

Taner Ölmez’den kızıyla ilk fotoğraf geldi. Rol arkadaşlarından yorum yağdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu çift Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez, geçtiğimiz haftalarda kızları Zeynep’i kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşamışlardı.

Son olarak televizyon ekranlarında Mucize Doktor dizisinde rol alan Taner Ölmez aynı zamanda Blu TV’de yayınlanan Alef: Mal-ı Hülya diziyle de izleyici karşısına çıkıyor.

Çiçeği burnunda baba Taner Ölmez kızıyla ilk fotoğrafını instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Kızının yüzünü göstermeyen Taner Ölmez’in yüzündeki mutluluk ifadesi hayranlarının gözünden kaçmadı.

Taner Ölmez'den kızıyla ilk fotoğraf geldi. Rol arkadaşlarından yorum yağdı!.. 7

Oyuncunun paylaşımına pek çok oyuncu arkadaşı da yorum yaptı. Taner Ölmez’in Alef: Mal-ı Hülya dizisinde başrolü paylaştığı Aybüke Pusat ile Hande Soral’da yorum yapan oyuncular arasında yer aldı. Taner Ölmez’in kızıyla birlikte yatığı paylaşım hayranlarından da binlerce yorum ve beğeni aldı.

Kızı Zeynep’in doğumuna da giren Taner Ölmez yaşadığı duyguları şu sözlerle anlatmıştı; “Yarım yamalak bir şey yaşadım. Ağlamayayım diye yola çıktım ama öyle olmuyor. Bir an doktor dedi ki; Taner bu anı görmek ister misin? Kalk dedi ayağa, kalktım ve önce başını gördüm, sonra göz göze geldik. Bana bakıyordu. Tamamen çıkınca ellerine açtı ve çok değişik bir duyguydu. Taş olsa parçalanırdı. Acayip derecede bir heyecan, görünce bünyem değişti. Tamamıyla bambaşka bir şey oldum.”