Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat’tan ayrılan Çağlar Ertuğrul, rolü 15 kilo aldığı yeni dizisinin çekimlerine başladı!

Teşkilat’tan ayrılan Çağlar Ertuğrul, rolü 15 kilo aldığı yeni dizisinin çekimlerine başladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin Serdar’ı olarak çok sevilen Çağlar Ertuğrul, sezon sonunda ayrılık haberi ile sevenlerini üzmüştü. Ertuğrul’un ayrılığı sonrasında yeni diziyle ekrana gelmesini bekliyordu izleyici ama onun tercihi dijitalden yana oldu.

Çağlar Ertuğrul, başrollerini Merve Dizdar ve Berkay Ateş ile paylaştığı Magarsus isimli dizinin çekimlerine başladı! Oyuncunun yer aldığı dizi, BluTV’nin orijinal dizisi.

Dizinin çekimlerinin başladığı, sosyal medyadan da duyuruldu. Adana Seyhan’da çekilen Magarsus dizisinin yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut yapıyor. 17 Ekim’de ilk set gününden gelen bu fotoğrafla birlikte, Çağlar Ertuğrul hayranları da heyecanla yeni dizisini beklemeye başladı.

Teşkilat'tan ayrılan Çağlar Ertuğrul, rolü 15 kilo aldığı yeni dizisinin çekimlerine başladı! 8

Bir süre önce oyuncunun yeni projesi için kilo almaya çalıştığı haberleri gündeme gelmişti. Oyuncunun yeni rolü için 15 kilo alması gerektiği de yaptığı paylaşımla anlaşıldı. Çağlar Ertuğrul’u izleyici bu kez çok başka bir imajda görecek. Kilo almak için çabalayan oyuncu, yaptığı paylaşıma “15 kilo almadan önce son pozlar” notunu düşmüştü.

Teşkilat'tan ayrılan Çağlar Ertuğrul, rolü 15 kilo aldığı yeni dizisinin çekimlerine başladı! 9

Yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’in yaptığı Magarsus dizisi, orijinal bir yapım olarak dikkatleri çekmekte. Yamaç Okur’un ilk dijital projesi olan Magarsus’un senaryosunu yönetmen Korkut ile birlikte Mustafa Yürüktümen yazıyor.

Dizide, Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesi anlatılıyor.