Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını, Duy Beni, Yargı… Haftalık sosyal medya tablosunda hangisi zirvede?

Yalı Çapkını, Duy Beni, Yargı… Haftalık sosyal medya tablosunda hangisi zirvede?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 10-17 ekim tarihleri arasında,sosyal medya reytinglerine göre belirlenen program sıralamasında Yalı Çapkını dizisi, haftanın zirvesine yerleşti. Somera tarafından yapılan araştırma sonucunda 10 programın yer aldığı tabloda, diziler arasında en yüksek reytingi Yalı Çapkını dizisinin ardından Duy Beni dizisi aldı.

Duy Beni, yaz sezonunda başlayan gençlik dizisi olarak sadık bir izleyici kitlesi tarafından merakla takip edilmekte. Dizinin reytingleri beklenenin altında kalsa da güçlü bir sosyal medya rüzgarını arkasına alarak devam ediyor.

Ekranın bir başka başarılı yapımı Yargı dizisi de yine sosyal medyada öne çıkan paylaşımlarla tabloda 3. sırada yer almakta. Yargı, reytinglerde geçtiğimiz sezona göre Teşkilat’ın gerisinde kalmış olsa da heyecanlı hikayesi ile merakla takip ediliyor. Sosyal medyada da giderek konuşulma oranları yükselmekte.

4. sırada yer alan dizi ise yaz sezonundan gelen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi de yine sosyal medya gücüyle dikkat çeken yapımlardan birisi. Bir haftalık süreç içinde yapılan değerlendirmede pek çok sezon dizisinin önüne geçen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi reytinglerde de umut veren puanlar alıyor. Yaz sezonundan gelmesine karşın sezon dizileri karşısında da güçlü bir duruş sergiliyor.

Yalı Çapkını, Duy Beni, Yargı... Haftalık sosyal medya tablosunda hangisi zirvede? 7

Gençlik dizileri arasında en dikkat çeken yapımların başında Kardeşlerim dizisi gelmekte. 3. sezonuyla atv’nin gözbebeği olan Kardeşlerim dizisi, reytinglerde olduğu kadar sosyal medyada da güçlü. Bir haftalık tabloda 5. sırada yer almakta.

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma, reytinglerde olduğu kadar sosyal medyada da başarılı. Dizi, 6. sezonunda yine merakla takip ediliyor. Sosyal medyada da öne çıkan dizi, 6. sırada yer alıyor.

Tablonun diğer 4 sırasında ise İ. Karagöz ile Çalar Saat ve Masterchef Türkiye programı yer almakta.