Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat’tan ayrılan Çağlar Ertuğrul’dan çok anlamlı veda mesajı!

Teşkilat’tan ayrılan Çağlar Ertuğrul’dan çok anlamlı veda mesajı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in reytinglerde çok başarılı dizisi Teşkilat, başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ayrılığıyla sarsıldı. Dizinin ve Çağlar Ertuğrul’un hayranları hala şokta. Ertuğrul ise Twitter hesabından yaptığı anlamlı paylaşımla diziye veda etti.

Teşkilat dizisinin hayranları baş karakter Serdar’ı canlandıran Çağlar Ertuğrul’un ayrılığına resmen gözyaşı döküyor. Çağlar Ertuğrul’un diziden ani ayrılığı herkesi çok şaşırttı ve çok üzdü. Kimi izleyiciler yapım şirketine çok kızgın. Bu izleyiciler bir daha Teşkilat’ı izlemeyeceklerini söylüyor.

Çağlar Ertuğrul ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Teşkilat’a çok anlamlı bir şekilde veda etti. Çağlar Ertuğrul daha önce yaptığı paylaşımda diziye bir videoyla veda etmek istediğini söylemişti. Ancak dizinin resmi hesabından, ondan önce ayrılık bilgisi paylaşılınca geç kaldığını ifade etmişti.

Teşkilat’tan ayrılan Çağlar Ertuğrul’dan çok anlamlı veda mesajı! 67

Çağlar Ertuğrul Twitter hesabında yaptığı son paylaşımda Teşkilat dizisine şöyle veda etti: “67 haftada unutulmayacak anılar biriktirdik. Yüzlerce emekçisiyle gurur veren bir iş ortaya çıkardık. En zor şartlarda bile binlerce destekçisinden moral bulduk. Sonsuz teşekkürler! Ve şüpheniz olmasın “Teşkilat” yeni sezonda da son derece heyecanlı olmaya devam edecek.”

Çağlar Ertuğrul’un bu mesajına yüzlerce yanıt geldi. İzleyiciler başarılı oyuncunun diziden ayrıldığına hala inanamadıklarını belirtirken yapım şirketine kızgınlıklarını da dile getirdiler. Kimi izleyiciler Teşkilat’ın Çağlar Ertuğrul’suz olamayacağını dile getirirken kimileri de başarılı oyuncuya performansı için çok teşekkür etti ve yeni projelerinde başarılar diledi.

TRT 1’in pazar akşamları izleyiciyle buluşan başarılı dizisi Teşkilat, birkaç hafta önce sezon finali yaptı. Dizinin sezon finaline büyük patlama damgasını vurmuştu. Sezon finalindeki patlama sahnesi dizinin baş karakteri Serdar’ı canlandıran başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ölüp ölmediği konusunda büyük merak uyandırmıştı. Herkes Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılıp ayrılmayacağını konuşuyordu ancak hiç kimse bu ihtimalin gerçekleşeceğini sanmıyordu.