Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul’un ayrılık kararı onun için mi yoksa Teşkilat dizisi için mi bir kayıp oldu?

Çağlar Ertuğrul’un ayrılık kararı onun için mi yoksa Teşkilat dizisi için mi bir kayıp oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz- Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat dizisinden ayrılması ile birlikte hayranlar büyük bir üzüntü içinde. İki sezondur Pazar akşamları TRT1’de yayınlanan dizinin başrol oyuncusunun ayrılması hiç de kolay hazmedilecek bir durum değil. İşte bu nedenle de dizinin izleyicileri bu ayrılık nedeniyle mutsuzluklarını sosyal medya ortamında yaptıkları paylaşımlarla ortaya koyuyor.

Teşkilat dizisinde üçüncü sezon hazırlıklarının devam ettiğini ve yeni karakterler ile yeni bir ortam oluşturulacağını yapımcı TIMS&B Productions duyurdu. Çağlar Ertuğrul ayrılığı ile ilgili bilgiyi doğrularken neden ayrıldığı konusunu sonra açıklamak istediğini belirten bir video yayınladı.

TIMS&B Productions’ın sosyal medya hesabından ise Serdar karakterinin artık dizide olmayacağı şu ifadelerle duyuruldu: “Teşkilat dizimizin başrolünü üstlenen sevgili oyuncumuz Çağlar Ertuğrul’un canlandırdığı Serdar karakterinin hikayesi planlandığı gibi ikinci sezon finalinde nihayete ermiştir. İki sezon boyunca Teşkilat’ın reytinglerin zirvesinde yer almasında büyük katkısı bulunan sevgili Çağlar Ertuğrul’a teşekkürlerimizi sunarız.”

Çağlar Ertuğrul'un ayrılık kararı onun için mi yoksa Teşkilat dizisi için mi bir kayıp oldu? 24

Yapımcı üçüncü sezona hazırlanırken, sosyal medyada ise Çağlar Ertuğrul ayrılığının şoku devam ediyor. Peki bu ayrılık oyuncu açısından mı bir kayıp yoksa Teşkilat dizisi açısından mı bir kayıp olarak değerlendirilebilir?

Aslında her ikisi de değil… Bu ayrılık aslında Çağlar Ertuğrul’u ajan rolünde izlemek isteyen hayranları için bir kayıp olabilir ama ne oyuncu ne de yapımcı açısından bir kayıp olarak değerlendirilemeyecektir.

Çağlar Ertuğrul başarılı bir isim ve yer aldığı projeler de büyük ilgi çekiyor ve bu süreç devam edecektir.

Teşkilat dizisinde ise zaten başrollerde yer alan birçok isim ikinci sezonda ayrıldı. Mesut Akusta, Ezgi Şenler, Tuncer Salman, Hakan Boyav gibi isimlerin hikayeye veda ettiğine şahitlik ettik. Şimdi de bu isimlere Çağlar Ertuğrul katıldı…

Deniz Baysal’ın bu süreçte Teşkilat dizisine devam edeceği anlaşılıyor. Çağlar Ertuğrul’un yerine de çok iyi bir oyuncu bulunacaktır ve yapımcının da TRT1’in de bu değişimden bekledikleri sonuçlar da var.

Çağlar Ertuğrul'un ayrılık kararı onun için mi yoksa Teşkilat dizisi için mi bir kayıp oldu? 25

Teşkilat dizisi mevcut hali ile devam ettirilse belki de ikinci sezonda Yargı karşısında bir hayli izleyici kaybetmiş olması durumu üçüncü sezonda da devam edecekti.

Yani Teşkilat dizisinde böyle büyük bir değişim için şartlar zaten oluşmuştu. Diziyi kurtarmak için yeni isimler ile yeni bir heyecan ve yeni bir hikaye düzeni üçüncü sezonda daha güçlü bir geri dönüş için bir fırsat olabilir.

TRT1’in de iki sezon başarılı süren bir diziyi üçüncü sezonda da yine çok iddialı bir şekilde ama yenilenmiş haliyle yayınlayacak olması tekrar Pazar akşamlarının birinciliğini elde etme yolunu açabilir.

Teşkilat, mevcut yapısı ile devam etmiş olsa zaten sonuç çok da iyi olmayabilirdi. Şimdi hem yapımcı hem de kanal adına yeniden öne çıkma fırsatı oluştu.

Çağlar Ertuğrul açısından da yapımcılardan birçok teklif alması kaçınılmaz olacaktır. Oyuncunun yeni bir dizide yeni bir rol ile hayranlarının karşısına çıkması çok uzun sürmeyebilir.