Ana sayfa Dizi Fragmanları Tetikçinin Oğlu dizisi 6. yeni bölümde İskender ve Korkmaz yine omuz omuza!

Tetikçinin Oğlu dizisi 6. yeni bölümde İskender ve Korkmaz yine omuz omuza!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında salı akşamları yayınlanan ve 8. bölümü ile sezon finali yaparak, gelecek sezonda da devam etmesi beklenen Tetikçinin Oğlu dizisinde yine aksiyon dolu anlar bulacaksınız. Dizide Sibel olarak izlediğimiz Bahar Şahin, Bodrum’da 8 bölüm çektiklerini ve gelecek sezonda da dizinin devam edeceğini röportajında açıklamıştı.

Tetikçinin Oğlu dizisinin 6. yeni bölümü ise 23 Mayıs Salı akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. Dizinin başrollerinde Timuçin Esen, Şevket Çoruh ile Genco Özak bulunuyor. Peki 6. yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar:

İskender ve Korkmaz, aksiyon dolu bir çatışmada omuz omuza savaşırlar. Bu olay onlara kardeşliklerini hatırlatacak ve birlikte mücadele etmelerini sağlayacaktır. Düştüğü tuzağın intikamını almak isteyen İskender ordusunu toplayıp nefesleri kesen bir baskın yapar.

Kaçmaya çalışırken Yunus’a yakalanan Sibel, oğlu Umut’la birlikte hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Metin bir kez daha Korkmaz’ı dinlemeyip, Sibel için kendisini tehlikeye atınca bu kez yakalanmaktan kurtulamaz.

Metin’i ele geçiren Yunus, İskender’den gelecek emri beklemektedir. Korkmaz namlunun ucundaki oğlu Metin’i bir kez daha kurtarabilecek midir?