Ana sayfa Dizi Fragmanları Timuçin Esen yapma böyle! Hekimoğlu dizisinde izleyici yine gıcık olacak!

Timuçin Esen yapma böyle! Hekimoğlu dizisinde izleyici yine gıcık olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Hekimoğlu dizisi Kanal D ekranında Salı akşamları yayınlanıyor. Yani bu akşam yeni bölüm geliyor… İzleyiciler merakla beklerken diziden farklı olayları yansıtan fragmanlar yayınlanmaya da devam ediyor. Hekimoğlu 22.bölüm ön izleme görüntülerinde önemli bir detay var.

Timuçin Esen’in canlandırdığı Ateş ve Ebru Özkan’ın hayat verdiği İpek karakterleri arasında bir aşk yaşanmasını bekleyen dizi hayranları, bu bölümde ikiliyi özel konuları konuşurken bulacak. Ancak Ateş Hekimoğlu, ne yapıp ne edip bu anı da bozmanın bir yolunu bulacak.

Ateş ve İpek’in aynı evde özel konuşmaları birçok izleyiciyi şaşırtıyor. Bunun rüya olduğunu düşünenler bile var. Sosyal medyada ikilinin özel konuları konuşması ve birlikte anı paylaşması da izleyicilerin hoşuna gittiği yorumlara yansıyor.

Kanal D ekranında reyting düşüşü ile şaşırtan Hekimoğlu dizisinin yeni bölümünde yeniden yükseliş bekleniyor. Yoksa dizinin durumu kritik bir noktaya doğru gidecek… Peki 22. bölümde neler izleyeceksiniz? İşte bazı detaylar…

Ateş, İpek ile geçmişten konuşurken onu alaya alıyor! Ateş, İpek’e geçmişten bir hatıra verir. Bu hatıra bir taştır ve İpek’in gittiği yerlerden topladığı hatıra bir taştır.

Hekimoğlu’nun, bu taşı saklaması onun hoşuna gider; fakat Ateş Hekimoğlu, bu güzel anı bozmanın bir yolunu bulur.