Ana sayfa Dizi Haberleri Gel de sinir olma! Yasak Elma dizisinde bu da yapılır mı!

Gel de sinir olma! Yasak Elma dizisinde bu da yapılır mı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinde yine iyilik kaybedecek, yine kötülük kazanacak. Dizinin 82. bölümünden yayınlanan ilk görüntülerde Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterinin başı büyük dertte.

Halit’in oyununa gelen Yıldız, kendisi hakkında nasıl bir kumpas kurulduğunun bile farkında değil. Halit, oğlunun velayetini almak için planlar yapıyor. Ender ile de arayı bozan Yıldız, gözünün önündekileri görmez iken, Ender “Derdine yansın” diyerek eski ortağına yüz çeviriyor… Şahika ve Halit birlikte Yıldız’ın kuyusunu kazıyor.

Birçok izleyici bu fragmana sinir oldu. “Şu an çok sinirliyim” diye yorumlar bırakan izleyiciler, herkesin Yıldız’a yüklenmesinden rahatsız… “Yıldız’a yazık, herkese iyilik yaptı. Yapmayın böyle senaristler” diye yorumlar yapan dizi hayranları, yine kötülüğün mü kazanacağını sorguluyor. “İyilikten maraz doğar” sözünü hatırlatan bir bölüm geliyor..

Üzerinde gelinliği ile keyifli bir dans performansı sergileyen Eda Ece, dizide yine izleyicilerin gözdesi olacak. Fragmana yansıyan görüntülerden hayranlar, gelinliği ünlü oyuncuya çok yakıştırdı.

26 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 82. yeni bölümden ilk görüntüleri videoda izleyebilirsiniz. Ayrıca dizinin 85. bölümünde Talat Bulut’un canlandırdığı Halit karakterinin öleceğine yönelik iddialar ortaya çıkmıştı. Bir de Kerim karakterini canlandıran Gökhan Alkan’ın da yine aynı bölümde yapımdan ayrılması beklentisi var.

İzleyiciler de bu iddialardan sonra diziye daha çok ilgi göstermeye başladı. İşte 82.bölüm fragmanı: