Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Timur Acar, Gönder Gitsin’in gidişatından çok memnun

Timur Acar, Gönder Gitsin’in gidişatından çok memnun

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında Gönder Gitsin isimli yarışma programıyla gelen Timur Acar, teklifi kabul ettiğine çok memnun… Acar, Milliyet gazetesindeki röportajında programdan çok keyif aldığını söyledi. Güzel bir yolculuğa başlayan Timur Acar, programıyla ilgili şu sözleri söyledi:

‘Gönder Gitsin’den biraz bahseder misiniz?

Karga Seven Pictures ve partneri Red Arrow şirketi, Avrupa ve dünya üzerindeki formatlar üzerine çalışmalar yapıp, Türkiye pazarına girdi. Türkiye’de çok değerli isimlerle çalışmaya başlayıp, ekip kurdular. İlk projeleri ‘Gönder Gitsin’ için de benimle çalışmak istediler. Teklif, menajerim Abdullah Bulut aracılığıyla geldi. Toplantılarımız sonucu ekip, yapım şirketi ve format beni heyecanlandırdı, kabul ettim. İyi ki de etmişim. Benim için güzel bir yolculuğun başlangıcı oldu.

Yarışmanın formatı nasıl?

Format, görseller üzerine kurulu. Yarışmacılarımıza bir konu başlığı veriyoruz ve akabinde dört fotoğraf açılıyor. Onlardan konu başlığıyla alakalı olmayan şıkkı bulup, göndermelerini istiyoruz. Yarışma, basit gibi görünse de şaşırtıcı
olabiliyor çünkü seçim yapmak o kadar basit değil. Seçenekler üzerine tartışıp, yorum yapıp yanlış olanı bulma aşaması, yarışmacılarımıza zor ama keyifli dakikalar yaşatıyor.

‘Gönder Gitsin’i diğerlerinden farklı kılan nedir?

Öncelikle yarışmamızda bir soru yok. Yarışmayı farklı kılan, yarışan çiftlerimizin görsel hafızalarını zorlaması.

Reyting kaygısı yaşıyor musunuz?

Tabii ki yaşanıyor. Kim yaptığı bir işte bu kaygıyı yaşamaz ki? Bu konuyu benden daha fazla yaşayanlar var. Biz ekrandayız evet, ama asıl bu işin arka tarafı mutfağı daha kaygılı.

‘Gönder Gitsin’e gelen tepkiler nasıl?

Çevremden güzel tepkiler aldım. Farklı ve cool bir iş olduğunu söyleyenler de oldu. Bunları duymak güzel tabii ki.