Ana sayfa Yabancı Dizi TNT’den alışılmadık dizi kararı

TNT’den alışılmadık dizi kararı

tarafından ker_def

Rashida Jones’un başrolünde yer aldığı yeni komedi dizisi Angie Tribeca’nın ocak ayında ekrana geleceği yayımlanan bir tanıtımla duyuruldu.

Nancy Carell ve Steve Carell’in yarattığı dizi Los Angeles’ta geçiyor. Merkezine Jones’un canlandırdığı on yıldır polis olan Angie Tribeca’yı alıyor. Angie, Los Angeles Polis Departmanı’na bağlı olan Gerçekten İğrenç Suçlar Bölümü’nde çalışıyor. Burada çalışan diğer polis karakterlerin de yardımıyla dizi polisiye yapımlarda görmeye alıştığımız klişeleriyle dalga geçiyor. Bu dizide Rashida Jones’un yanı sıra J Geils, Jere Burns, Deon Cole, Andree Vermeulen gibi isimler yer alıyor.

TNT bu yeni dizisiyle birlikte alışılmadık bir karara da imza attı. Kanal Angie Tribeca’nın ilk sezon bölümlerinin tamamını aynı gün yayımlayacak. 25 saat sürecek olan maratonda birinci sezon toplamda beş kere arka arkaya ekrana gelecek. Bu maraton 17 Ocak’ta başlayıp, 18 Ocak’ta son bulacak. Dizi televizyonun yanı sıra TBS’nin online platformlarından da izlenebilir olacak.

Bill Murray, Lisa Kudrow, Adam Scott ve Keegan-Michael Key’in de konuk olacağı 10 bölümlük ilk sezondan paylaşılan tanıtımı aşağıda bulabilirsiniz.