Ana sayfa Yabancı Dizi atv’nin yeni yabancı dizisi çok beğenilecek

atv’nin yeni yabancı dizisi çok beğenilecek

tarafından ker_def

Sevilen yabancı dizilerden Chicago P.D.(Chicago Polisi) 9 Kasım Pazartesi gününden itibaren ATV’de izleyicilerle buluşuyor.

Emmy ödüllü yapımcı Dick Wolf ve efsanevi Chicago Fire dizisinin kamera arkası ekibinden yeni bir efsane daha; Chicago Polisi (Chicago P.D.) Chicago Polis Departmanı’nda 21. Bölgeden sorumlu iki farklı polis ekibi bulunmaktadır. İlki; karakolun yönetimiyle ve adi sokak suçlarıyla ilgilenen üniformalı birim; ikincisi ise; şehrin ana suç örgütlerinin takibini yapan, organize suçlar, uyuşturucu trafiği ve üst düzey katillerle mücadele eden istihbarat birimidir. 21. Bölge’nin bu en önemli biriminin başında bulunan Komiser Hank Voight, bazı davalarda, gerçek adaleti bulmak için, yasal yollardansa kendi yöntemlerini deneyen, içişleri tarafından çok da sevilmeyen, aykırı ve alışılmadık bir polistir. Dolayısıyla, ekibi de en az onun kadar arıza ve sert polislerden oluşmaktadır.

Bu dizide Jason Beghe, Dick Wolf, Matt Olmstead, Jon Seda, Michael Brandt, LaRoyce Hawkins, Jesse Soffer, Derek Haas, Joe Chappelle, Sophia Bush, Elias Koteas, Peter Jankowski, Marina Squerciati, Danielle Gelber, Patrick Flueger, Archie Kao gibi isimler rol alıyor.

Chicago Polisi dizisinde birinci bölümün özeti şöyle: Canice yapılmış bir katliamın ardından, 21 bölge istihbarat ekibi, Komiser Hank Voight önderliğinde Kolombiyalı uyuşturucu kartelinin peşine düşer. Bölgedeki karışık ve sorunlu geçmişler, birimdeki rekabetlere eklenince, araştırma sonucu elde ettikleri verinin, içlerinden birine mal olacağını fark ederler. Bu arada, akademiden yeni mezun olan Kyle Ruzek, Olinsky tarafından ekibe dahil edilir. Evlenme hazırlıkları yapan, heyecanlı ve aklı biraz havada bu genç adamla, Olinsky’nin işi, hiç de kolay olmayacaktır.

Chicago Polisi, ilk bölümüyle 9 Kasım Pazartesi günü saat 00.45’te ekrana gelmeye başlayacak.