Ana sayfa Sosyal Medya Tolga Sarıtaş, Arıza dizisinde Kum Gibi şarkısını seslendirdi!

Tolga Sarıtaş, Arıza dizisinde Kum Gibi şarkısını seslendirdi!

tarafından ker_def

Yapımına O3 Medya’nın imza attığı başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı
Show TV’nin beğeni ile izlenen dizisi Arıza’nın bu akşam (1 Kasım Pazar) yayınlanacak yeni bölümüne dizinin hayranlarını büyük bir sürpriz bekliyor.

Dizide Ali Rıza karakterine hayat veren Tolga Sarıtaş, ekrana gelecek duygu yüklü sahne için stüdyoya girdi. Saz çalan ve aynı zamanda şarkı da söyleyen oyuncu performansı ile çok konuşulacak.

Ahmet Kaya’nın sevilen şarkısı Kum Gibi’yi hem çalıp hem de seslendiren oyuncu sesinin yanı sıra saz çalmasıyla da göz boyadı. Şarkıdan bir bölüm fragman ile paylaşıldı ve aşağıda bu fragmanı bulabilirsiniz..

Nefes kesen gelişmeleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla Arıza bu akşam Show TV’de izleyicilerle buluşacak.

Dizinin yeni bölümünden de ön izleme görüntüleri yayınlandı… Peki bu akşam dizide neler yaşanacak? İşte detaylar: Ali Rıza, Ferit ve Hasan’ın yardımlarıyla moloz yığınlarının arasından çıkar, kendine gelir. Artık bir an önce yapmak istediği şey Burak’ı öldürmektir ama Haşmet buna mani olur. Çünkü artık çok daha büyük bir dertleri vardır.

Halide ise yurt dışında doktorluk yapabilmek için başvuruda bulunduğu uluslararası bir yardım kuruluşu tarafından kabul edilir. Haşmet, kızını ve konsorsiyumdaki herkesin ailesini koruyabilmek adına zorlu bir görev üstlenir.

Ali Rıza ise bu görevde Haşmet’in dediklerini yapmakla yükümlüdür. Görevin sonunda Ali Rıza ve Haşmet’i karşılıklı bir sürpriz beklemektedir.