Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu, boynuzları kafasına denk getirmek için baya bir uğraşmış!

Uraz Kaygılaroğlu, boynuzları kafasına denk getirmek için baya bir uğraşmış!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de ekrana gelen Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakteri ile gündemde Uraz Kaygılaroğlu. Ünlü oyuncu, kimi zaman sosyal medya hesabından yaptığı esprili paylaşımlarla gündeme gelmekte. Son olarak yine dikkat çeken ve gülümseten bir paylaşım yaptı oyuncu.

Geçtiğimiz yıl eşi oyuncu Melis Birkan’dan ani ayrılığı ile şaşırtan oyuncunun Ada isimli bir kızı var. Zaman zaman Ada ile oynarken çekilen keyifli hallerini de sosyal medyadan paylaşmakta.

Dizide oynadığı Gediz karakteri çok sevilince, Uraz Kaygılaroğlu da yeni dizisiyle birlikte daha çok konuşulmaya başlandı. Sosyal medyada hayran sayısı da gitgide artıyor.

Oyuncu, yine esprili bir paylaşımla gündeme geldi. Bir duvarda asılı duran boğa resminin önüne geçen ve boynuzlarına denk getirmek için bir kasanın üstüne çıkan Uraz Kaygılaroğlu, bu şekilde bir fotoğraf çekildi.

Fotoğrafta boynuzlara kafasını denk getirmek için biraz uğraştığı görülüyor. Oyuncunun takipçilerini güldüren bu fotoğrafı aşağıda görebilirsiniz…

Uraz Kaygılaroğlu, boynuzları kafasına denk getirmek için baya bir uğraşmış! 7