Ana sayfa Sosyal Medya Tolga Sarıtaş ve Murat Yıldırım’ın da yer aldığı en popüler tablosunda Onur Seyit Yaran farkı net!

Tolga Sarıtaş ve Murat Yıldırım’ın da yer aldığı en popüler tablosunda Onur Seyit Yaran farkı net!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Genç kuşak oyuncular, sosyal medyada, abileri sayılan ve çok daha önce oyunculuğa başlayarak pek çok projede adını duyurmuş isimleri geride bırakmalarıyla dikkat çekiyorlar son dönemde!

Özellikle gençlik dizilerinin ekranda yer bulması ile birlikte bazı oyuncuların ismi sosyal medyada çokça anılır oldu! Bu isimlerin başında Kardeşlerim dizisinin genç oyuncusu Onur Seyit Yaran geliyor. Yaran, aylardır yapılan haftalık, aylık araştırmalarda ‘ekranın en popüler erkek oyuncusu’ sıralamasında ilk sırayı kimseye bırakmıyor!

Bir dönemin dillerden düşmeyen popüler oyuncularının yerlerini gençlere bırakmaya başladığı görülüyor! Genç kuşağın daha etkin bir şekilde sosyal medya kullanıyor olmasının da etkilediği popülerlik konusu, sosyal medyada trendleri belirliyor!’En favori çift’ ya da ‘en popüler kadın-erkek oyuncular’ ile ilgili ortaya çıkan tablolarda, son dönemde Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozluyaka dizilerinin oyuncuları hep ön planda!

Tolga Sarıtaş ve Murat Yıldırım'ın da yer aldığı en popüler tablosunda Onur Seyit Yaran farkı net! 8

Yaz döneminde başlayan Duy Beni ve Tozluyaka isimli gençlik dizilerinin çiftleri, oyuncuları, sosyal medyanın gündeminden düşmüyor! 3 sezondur ekranda yer alan Kardeşlerim dizisinin oyuncuları da popülerlik konusunda ilk sıralarda hep.

Yeni sezonun başlaması ile birlikte dengelerin biraz değiştiği tablolara da yansıyor. Facebook, twitter, instagram gibi çeşitli sosyal medya mecralarında yapılan paylaşımların ölçülmesiyle elde edilen son sonuçlarda, bazı deneyimli isimlerin ilk 10’a girmeye başladıkları bir kaç haftadır gözlemleniyor. Aralarında Tolga Sarıtaş, Murat Yıldırım Erkan Meriç gibi daha deneyimli isimlerin giderek yükselişi gözleniyor!

Tolga Sarıtaş ve Murat Yıldırım'ın da yer aldığı en popüler tablosunda Onur Seyit Yaran farkı net! 9

Adba.tv tarafından yapılan ve 12-18 Ekim tarihleri arasında, sosyal medyanın en çok konuşulan erkek oyuncuları araştırmasında Onur Seyit Yaran’ı, Emanet dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan takip ediyor. Gelen ileti sayılarına bakılınca, Yaran’ın, tüm rakiplerini defalarca kez katlayan paylaşım sayısı dikkatleri çekmekte. Bu isimleri Haktan Zavlak, Recep Usta, Bilal Yiğit Koçak’ın ardından Tolga Sarıtaş’ın da hatırı sayılır bir ileti sayısı mevcut!

Yalı Çapkını dizisindeki rolüyle çok beğenilen Mert Ramazan Demir de güzel bir sürpriz yaparak son ölçümde 8. sıradan en popüler listesine giriş yaptı.

Bakalım ilerleyen haftalarda deneyimli isimler, popülerlik konusunda bayrağı tekrar gençlerden alabilecekler mi? İzleyip göreceğiz…