Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak ve Hayat Bugün dizileri ilk bölümleriyle, 4 diziyi sosyal medyada fena salladı!

Tuzak ve Hayat Bugün dizileri ilk bölümleriyle, 4 diziyi sosyal medyada fena salladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Çarşamba akşamları artık izleyici için zor seçimlerin akşamı oldu! Aynı gün, aynı saatte tam 6 dizi birden ekranda olacak! Yeni başlayan iki dizi Tuzak ve Hayat Bugün’ün gelmesi ile reytingde olduğu kadar sosyal medyada da dengeler değişiyor!

Tv8’in yeni dizisi Tuzak’ın uzun süredir merakla beklenmesine karşın çok yüksek reytingler alamaması biraz hüsran yaşattı. Ancak ilerleyen haftalarda hikayesinin anlaşılması ile daha çok ön plana çıkması bekleniyor! Bensu Soral, Akın Akınözü ve Talat Bulut’un başrollerinde yer aldıkları dizi, bir intikam hikayesi olarak içinde dram, gerilim, aşk barındıran, sınırları zorlayacak çıkışlarıyla da ilerleyen bölümlerde daha çok ilgi çekebilir!

Hayat Bugün dizisi ise, hastane dizisini özleyenler, sevenler için güzel bir alternatif oldu Çarşamba akşamlarına. TRT’nin Kasaba Doktoru dizisinden sonra ekrandaki alternatif dizilere güzel bir örnek olarak Show TV’de ekrana geliyor. Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü ve Hande Doğandemir’in yer aldıkları Hayat Bugün, New Amsterdam dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelmeye başladı. İlk bölümüyle de günün reyting listesinde ortalama sonuçlarla kendisini gösterdi.
Tuzak ve Hayat Bugün dizileri ilk bölümleriyle, 4 diziyi sosyal medyada fena salladı! 8

Çarşamba akşamı ayrıca ekranda sezonun yeni dizilerinden Bir Peri Masalı, O Kız ve Gecenin Ucunda dizileri de vardı. Bir kaç hafta arayla ekrana gelmeye başlayan yeni dizilerin de sadık izleyici kitleleri oluşmaya başlamıştı. Tam da bu dönemde Tuzak ve Hayat Bugün dizileri, hem hikayeleri hem de oyuncuları ile dikkatleri dağıtarak Çarşamba akşamı başladılar.

19 Ekim akşamı yayınlanan dizilerden Kuruluş Osman, ekranın sevilen dönem dizisi olarak reytinglerde birinciliği yine kimseye kaptırmadı! Total’de O Kız 7., Gecenin Ucunda 8., Hayat Bugün 9. sıradaydı. Tuzak dizisi ise tüm izleyiciler kategorisinde ilk 10’a giremedi!

Büyük iddialarla başlayan Tuzak, AB kategorisinde ise 8. sırada günü bitirdi. Ancak dizi için ilk bölümde yaşanan hüsranla birlikte umutlar devam ediyor. Tekrarlarının yayınlanması ve sosyal medyada da etkinliği ile birlikte gelecek hafta daha çok dikkat çekerek toparlanması umuluyor. Yalı Çapkını dizisi de ilk bölümüyle benzer bir durum yaşamış ancak 2. bölümüyle büyük çıkış yapmıştı.

Tuzak ve Hayat Bugün dizileri ilk bölümleriyle, 4 diziyi sosyal medyada fena salladı! 9

Reytingde yaşanan bu beklenmedik duruma karşılık Tuzak dizisinin sosyal medyada günün en iyi sonuçlarını almış olması ise umut verici! Günün reyting birincisi Kuruluş Osman’ın sosyal medyadaki etkinliğine karşılık Tuzak ve Hayat Bugün dizilerinin ilk bölümleriyle diğerlerini geçmesi hatta Tuzak’ın ciddi bir ezici çoğunlukta olması dikkat çekiyor!

En yakın rakibi Hayat Bugün’e ve diğerlerine büyük fark atarak 169 bin 200 ileti ile günü birincilikle bitirdi. Dizinin sosyal medyadan elde ettiği bu başarılı sonuç, ilerleyen haftalarda reytingi ne kadar etkileyecek izleyip göreceğiz ama aynı akşam ekrana yeni başlayan iki dizinin, sosyal medyada diğerlerinin öne geçmesi de bir başka dikkat çekici durum!