Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş’ın Arıza dizisindeki rol arkadaşları bomba isimler!

Tolga Sarıtaş’ın Arıza dizisindeki rol arkadaşları bomba isimler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni sezonda ekrana getirmek için O3 Medya ile anlaştığı Arıza dizisinin hazırlıklarına devam ediliyor. Söz dizisinden sonra Ferhat ile Şirin dizisinde büyük hüsran yaşayan Tolga Sarıtaş, Arıza isimli dizinin başrolünde bulunuyor.

Tolga Sarıtaş’a başrolde Ayça Ayşin Turan eşlik edecek. Ozan Aksungur’un senaryosunu hazırlamakta olduğu diziye yeni oyuncular da katıldı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre çok usta isimler dizinin kadrosunda yer alıyor.

Çok güçlü bir kadronun oluşturulduğu Arıza dizisinin Temmuz sonu veya Ağustos başı gibi sette çalışmaları başlatması bekleniyor. Peki hangi isimler diziye katıldı? İşte detaylar…

Tolga Sarıtaş'ın Arıza dizisindeki rol arkadaşları bomba isimler! 13

Oldukça iddialı bir kadro kurulduğu oyuncu kadrosundan anlaşılıyor. Ali Seçkiner Alıcı, Bir Aile Hikayesi dizisinde Şakir olarak gönüllere girmişti.Arıza dizisinin ekibine katıldı.

Tolga Sarıtaş'ın Arıza dizisindeki rol arkadaşları bomba isimler! 14

En son Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte Alef dizisinde yer alan Ahmet Mümtaz Taylan, yeni dizide başrolde yer alıyor.

Tolga Sarıtaş'ın Arıza dizisindeki rol arkadaşları bomba isimler! 15

Ramo dizisinde Süleyman karakterini canlandıran Hakan Salınmış da bir başka Show TV dizisine geçmiş oldu. Hakan Salınmış’ın Ramo’dan ayrıldığı haberleri de bu transfer ile doğrulanmış oldu.

Tolga Sarıtaş'ın Arıza dizisindeki rol arkadaşları bomba isimler! 16

Bizim Hikaye dizisiyle adını parlatan Yağızcan Konyalı, sezon başında Aşk Ağlatır ile yine Show TV ekranındaydı ama dizi uzun süreli olamamıştı. Arıza dizisinde genç oyuncu da boy gösterecek.

Tolga Sarıtaş'ın Arıza dizisindeki rol arkadaşları bomba isimler! 17

Yine Bizim Hikaye dizisinde rol alan isimlerden Ersin Elibol’a hayat veren Cankat Aydos da Arıza dizisinin ekibinde yer alıyor.

Tolga Sarıtaş'ın Arıza dizisindeki rol arkadaşları bomba isimler! 18

Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Filikop karakteri ile akılarda kalıcı olan Levent Can da yeni dizinin kadrosunda yer alıyor.

Tolga Sarıtaş'ın Arıza dizisindeki rol arkadaşları bomba isimler! 19

Hizmetçiler dizisinde 3 bölüm Aslı Coşkun karakterini canlandıran Hazal Benli, yeni sezonda Arıza’da olacak.