Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında puanlamada herkesi şaşırtan gelişme!

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında puanlamada herkesi şaşırtan gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanmakta olan Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında sezon finaline sadece 2 bölüm kaldı. Program Cuma günü yayınlanacak olan 420.bölümü ile birlikte 2. sezonunu tamamlayacak.

Yaz arası verecek olan Zuhal Topal’la Sofrada yarışması, tahminen Eylül ayından itibaren 3. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya devam edecek. 10 Haziran Çarşamba günü gelin Gülşah hanım yarıştı. Çok başarılı performans sergileyen gelin hanım, lezzetli yemekleri ile övüldü. Kayınvalidelerden Nezahat hanım sık sık eleştiriler yaptı ve bu durum herkesin tepkisini çekti.

Puanlama sonucu ise Gülşah hanımı bir hayli memnun etti. Ayşe hanım 8 puan verdi. Fatma hanım 7 puan ile gelin hanımı sevindirdi. Hatice hanım, 9 puan ile günün en bonkör kayınvalidesi oldu. Nezahat hanım ise Gülşah hanımın yemeklerini sık sık eleştirdi. Hatta bu yüzden Zuhal Topal’dan tepki de gördü. Ancak puanlamada Nezahat hanım, 6 puan vererek yine de gelin hanıma iyi bir puan vermiş oldu. Zuhal Topal ise gelin hanıma 9 puan vererek, Gülşah hanımın toplamda 39 puana ulaşmasını sağladı.

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında bir gelinin hak ettiği puanları alması ve en çok eleştiren kayınvalidenin bile iyi bir puan vermiş olması izleyicileri şaşırttı. Programda birçok izleyicinin görmek istediği adil bir görüntünün oluşması, ekran başındakileri mutlu etti. İşte o anlar: