Ana sayfa Sosyal Medya Tolgahan Sayışman, ikinci bebek haberini sosyal medyadan duyurdu!

Tolgahan Sayışman, ikinci bebek haberini sosyal medyadan duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman’ın eşi Almeda Abazi hamile… 2019 yılının Mayıs ayında Efehan isimli oğullarını kucaklarına alan çift, yine bebek heyecanı ile mutluluktan havalara uçuyor.

Tolgahan Sayışman, instagram hesabından esprili bir paylaşım ile Efehan’a kardeş geleceğinin müjdesini verdi. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün eşi ve oğlu ile birlikte akşam yemeğine çıkmış ve oğulunun kendisine çok bağlı olduğunu, hiç kucağından inmediğini söylemişti.

Tolgahan Sayışman, ikinci bebek haberini sosyal medyadan duyurdu! 9

Babalığın keyfini de anlatan ve ailesine olan bağlılığı ile de bilinen Tolgahan Sayışman, ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor.

Eşi Almeda Abazi’nin göbeğine eline koyarak fotoğraf çektiren Sayışman, “En muazzam hediye , en mutlu an! Daha mutlu olamam” mesajıyla da paylaşımda bulundu.

Tolgahan Sayışman, ikinci bebek haberini sosyal medyadan duyurdu! 10

Bu paylaşıma mesaj bırakan Yıldız Çağrı Atiksoy, “Çok sevindim. İkizini de tebrik ediyorum Tolgacığım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin” diye yazdı.

Almeda Abazi de instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla bu mutlu gelişmeyi duyurdu.

2008 yılında Miss Globe Kainat Güzeli yarışmasını kazanan Arnavut asıllı model ve oyuncu Almeda Abazi, 12 Şubat 1992 tarihinde Arnavutluk’un başkenti Tiran’da dünyaya gelmişti. Çift 2017 yılının Ağustos ayında görkemli bir düğün ile evlenmişti.

Tolgahan Sayışman, ikinci bebek haberini sosyal medyadan duyurdu! 11