Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinin büyüsünü bozabilecek beklenmedik ayrılık!

Benim Adım Melek dizisinin büyüsünü bozabilecek beklenmedik ayrılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisi, ikinci sezonu ile yoluna devam ediyor. Dizinin hikayesi bir hayli akıcı ve oyunculuk performansları da çok güçlü… Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin bir başka dikkat çeken başarısı ise görsel zenginliği çok güzel yansıtmasıydı.

Gaziantep’te çekimleri devam edilen dizinin bu başarısındaki en önemli paylardan birisi de yönetmen Cem Akyoldaş’a ait… 25 Eylül 2019 tarihinde ilk bölümü ile başlayan, pandemi nedeniyle ilk sezonunu 8 Nisan 2020’de mecburen tamamlayan Benim Adım Melek dizisi, aradan geçen 5 ayın ardından Eylül 2020 başında yeniden izleyicileri ile buluşmuştu.

Benim Adım Melek dizisinin ikinci sezonda hikayesindeki değişimler sonucu izleyicilerden daha olumlu dönüşler aldığını, ortalama reytinglerine rağmen, kemik bir izleyici kitlesi tarafından beğeniyle takip edildiğini gözlemliyoruz.

Benim Adım Melek dizisinin büyüsünü bozabilecek beklenmedik ayrılık! 7

Bu büyük başarının arkasındaki en önemli isimlerden birisi de kuşkusuz yönetmen Cem Akyoldaş. Ancak gelen haberler yönetmenin ayrılığına işaret ediyor. Üs Yapım, Benim Adım Melek’in de yapımcısı ve yeni projesine de çok önem veriyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre TRT1’in yeni dizi hazırlığında öne çıkan isim Akyoldaş oldu… İddialı bir için kulları sıvayan Üs Yapım, yönetmen olarak da Benim Adım Melek’teki başarısıyla Cem Akyoldaş’a bu sorumluluğu verdi.

Sürpriz isimlerle görüşmelere de başlandığı ve 2021 yılının Ocak ayının sonlarında dizinin yayında olmasının planlandığı belirtiliyor.