Ana sayfa Dizi Haberleri Tüm dikkatleri üzerine çeken Selahattin Paşalı’ya teklifler yağıyor ama onun aklı başka yerde!

Tüm dikkatleri üzerine çeken Selahattin Paşalı’ya teklifler yağıyor ama onun aklı başka yerde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Selahattin Paşalı son dönemin en yetenekli oyuncularından biri. Aşk 101 ve ardından Pera Palas’ta Gece Yarısı’yla tüm dikkatleri üzerine çeken oyuncuya arka arkaya teklifler yağıyor. Ancak iddialara göre onun aklı bambaşka bir yerde.

Başarılı oyuncu Selahattin Paşalı üstün oyunculuk yeteneğiyle kariyer basamaklarını sessiz ve emin bir şekilde tırmanıyor. Paşalı, Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinde canlandırdığı Osman karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. Ardından Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde başrolde yer aldı.

Bu iki başarılı projenin ardından şimdi tüm gözler Selahattin Paşalı’nın üzerinde. Söylentilere göre Selahattin Paşalı’ya şu an arka arkaya teklifler yağıyor. Ancak Paşalı’nın gözü bunları görmüyor. İddialara göre Paşalı şu an hamile sevgilisi Lara Tümen’e ve yakında yapacağı düğüne odaklanmış durumda. Dolayısıyla Selahattin Paşalı hayranlarının başarılı oyuncuyu yeniden ekranda görmek için bir süre daha beklemesi gerekiyor.

Tüm dikkatleri üzerine çeken Selahattin Paşalı’ya teklifler yağıyor ama onun aklı başka yerde! 7

32 yaşındaki Selahattin Paşalı, Budapeşte’de Sanat Yönetimi okudu. Ardından Craft Atölye’de oyunculuk eğitimi aldı. Yetenekli oyuncu dizi setlerine 2017 yılında Show TV’de yayınlanan Kalp Atışı ile adım attı. Paşalı bu dizide yardımcı oyuncu olarak rol aldı.

Kalp Atışı’nı Bir Umut Yeter ve Leke dizileri takip etti. Bu arada Selahattin Paşalı oyunculuktaki yeteneğini de göstermeye başlamıştı. 2020 yılında Babil dizisinde hırslı bir genci canlandıran Selahattin Paşalı’nın esas çıkışı ise Aşk 101 dizisiyle oldu.

Selahattin Paşalı, Lara Tümen ile iki yıldır ilişki yaşıyor. Evlenmeye hazırlanan çift çok yakında bir bebek bekliyor.