Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman hayatında bir sayfayı kapattı, yeni sayfayı açtı!

Tolgahan Sayışman hayatında bir sayfayı kapattı, yeni sayfayı açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman neredeyse 1,5 yıldır Şampiyon dizisiyle anılıyor. Oyuncu, dizinin hazırlıklarına çekimlerden çok önce başladı. Hem fiziksel hem mental olarak Fırat Bölükbaşı karakterine hayat vermek için büyük bir emek harcayan Tolgahan Sayışman, kariyeri adına önemli bir işe imzasını attı.

Şampiyon dizisinin 34 haftalık maratonu son buldu ve hayatından bir sayfa kapandı… Ancak ünlü oyununun hayatında yeni bir sayfa açılacak. Şeref Sözü isimli dizinin başrolünü kabul eden oyuncu, yeni dönemde bambaşka bir karaktere hayat verecek.

Şampiyon’un final bölümü öncesinde yaptığı paylaşım ile hem Fırat Bölükbaşı karakterine hem izleyicilerine hem de ekip arkadaşlarına veda eden Tolgahan Sayışman, duygu dolu sözleri ile bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Bilindiği üzere Fırat Bölükbaşı, son maçını kazandı ama hayatını kaybetti. Şampiyon dizisinin finali izleyicilerin tüylerini diken diken etti. Tolgahan Sayışman da veda mesajı ile projenin kendisi için önemini şu sözlerle anlattı:

“Senaryoyu ilk okuduğumda gerek fiziksel gerek mental olarak çok zorlu bir yolculuk olacağını biliyordum.Çok uzun saatler ve yorucu bir yolculuk geçirdik ekip olarak.

Tolgahan Sayışman hayatında bir sayfayı kapattı, yeni sayfayı açtı! 7

Bu süreçte Kafkas olmaya çalışmak kadar Kafkas olarak kalabilmekte çok disiplin isteyen bir süreçti özellikle fiziksel olarak.

Ekipçe başından beri inandığımız bir hikayemiz vardı ;tüm gücümüzle her türlü zorluğa karşı inandığımız hikayemizi anlatmaya çalıştık.

Şimdi buradan geriye bakınca çok zor ama çok güzel bir hikaye anlattığımızı düşünüyorum.
Bu yolculuğu benim için kolaylaştıran , beni destekleyen yönetmenlerime, oyuncu arkadaşlarıma, ekibime senaristlerimize ve tabi ki bu zor ama bir o kadar da güzel hikayeyi bizimle beraber taşıyan tüm seyircilerimize sonsuz teşekkürler…

Yeni hikayelerde görüşmek üzere.”