Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tolgahan Sayışman tehlikeye davetiye çıkarttı!

Tolgahan Sayışman tehlikeye davetiye çıkarttı!

tarafından ker_def

Şampiyon dizisinde Fırat Bölükbaşı karakterine hayat veren Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi ve oğlu Efehan ile mutlu bir aileye sahip. TRT1 ekranında yayınlanan dizisi de kanal tarafından destekleniyor ve kendine has bir oyuncu kitlesi de var.

Tolgahan Sayışman, dizi için yoğun bir ön hazırlık yaptı ve vücudunu da karaktere göre geliştirdi. Dizinin reytingleri düşük olsa da TRT1 ekranda tutmaya kararlı. Sayışman cephesinden gelen bir haber ise dikkat çekti.

Akşam gazetesi yazarlarından Barış Kocaoğlu, Sayışman’ın yeniden motosiklet sevdasına tutulduğunu yazdı. Daha önce annesine motosiklete binmeyeceğine dair söz verdiği bilinen oyuncu hakkında bilgi paylaşan Kocaoğlu, Sayışman’ın çok istediği Triumph Rochet 3 marka motosikletin siparişini verdiğini duyurdu.

Kocaoğlu’nun yazısının devamı şöyle: “Model dünyada bu sene çıktı.Tolgahan da Türkiye’de alacak olan ilk kişi… Motosikletin siyah rengini sipariş veren oyuncu, bunun için de servet değerinde bir ödeme yaptı. Televizyondan iyi kazanan oyuncu 200 bin TL’yi gözden çıkardı.
Motosikletin plakasına gelecek olursak, o da tamamen özel olarak yaptırıldı.Plaka eşi Almeda Abazi, oğlu Efehan ve kendi isminin baş harflerini (ETA) taşıyor.”