Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar Şahin, final yapacak Zalim İstanbul’un parlayan yıldızı!

Bahar Şahin, final yapacak Zalim İstanbul’un parlayan yıldızı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinin final yapacağına yönelik değerlendirmeler gelmeye başladı. Zaten son haftalarda reytingleri de düşmekte olan dizinin bu sezon final yapması gibi bir beklenti vardı.

Ancak reyting durumuna göre bu final erkene çekilebilir. Dizinin 7-8 bölüm sonra final yapacağına yönelik iddiayı Akşam gazetesi yazarlarından Barış Kocaoğlu ortaya attı. Bu durumda Zalim İstanbul, başladıktan neredeyse 1 yıl sonra final yaparak ekrana veda etmiş olacak. Dizi Nisan 2018’de başlamıştı.

Dizide son dönemin en dikkat çeken ismi ise Ceren karakterine hayat veren Bahar Şahin oldu. Hem sosyal medyada patlama yapan Bahar Şahin hayranlığı hem de genç oyuncunun kendini bir hayli geliştirmiş olması Zalim İstanbul’da dikkat çeken detaylardan…

Bahar Şahin, final yapacak Zalim İstanbul'un parlayan yıldızı! 7

Bahar Şahin, karakterin ruhunu yansıtması ve gençliğinin verdiği enerjiyle de ekipte aradan sıyrılan isimlerin başında geliyor.

Barış Kocaoğlu, “Dizinin en popüler ismi hiç kuşkusuz ki Bahar Şahin oldu” ifadesiyle de bu durumu onaylayan isimlerden birisi.