Ana sayfa Sosyal Medya Tolgahan Sayışman’ın sette çok özel ziyaretçileri vardı!..

Tolgahan Sayışman’ın sette çok özel ziyaretçileri vardı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, ekranlara en son Show TV’de yayınlanan ‘Şeref Sözü’ isimli diziyle gelmişti. Dizinin düşük reytinglerinden dolayı 4. bölümde yayından kaldırılmasından sonra oyuncu televizyon dizilerine ara verdi.

Ünlü oyuncu, Kapudan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatının anlatıldığı Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisi ile ekrana geri döndü. Dizi 23 Aralık Cuma akşamı TRT1 ekranında izleyici ile buluştu.

Ekranlara damgasını vurmaya hazırlanan, sezonun iddialı projeleri arasında yerini şimdiden alan ‘’Barbaros Hayreddin – Sultanın Fermanı” dizisinin setinde ünlü oyuncunun çok özel ziyaretçileri vardı.

Tolgahan Sayışman'ın sette çok özel ziyaretçileri vardı!.. 7

Oyuncunun eşi Almeda Abazi çocuklarıyla birlikte Sayışmanı sette ziyaret etti. Bu anları instagram hesabında paylaşan Tolgahan Sayışman, “Set ziyareti yaptı benimkiler” notunu düştü.

2017 yılında evlenen Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi çifti  mutlu beraberlikleriyle magazin basınının parmakla gösterdiği ünlü çiftler arasında yer alıyor.

Efehan adında bir erkek çocukları olan ünlü çift, geçtiğimiz yıl kızları Alina’nın doğumuyla birlikte ikinci kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ailecek sette poz veren aile, oyuncunun hayranlarını da mest etti. Paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.