Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe ile Milano sokaklarında eşinin objektifine poz verdi!..

Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe ile Milano sokaklarında eşinin objektifine poz verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Başak Dizer ile mutlu bir evlilik sürdüren ve 15 Nisan 2022’de oğlu Kurt Efe’nin doğumuyla ilk kez baba olan Kıvanç Tatlıtuğ, oğluyla fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.

Oğullarıyla birlikte İtalya’ya giden ünlü çift Milano sokaklarında Kurt Efe’yle beraber dolaştı. Başak Dizer eşi ve oğlunu görüntüledi.

Kıvanç Tatlıtuğ’da sosyal medyada bir ilke imza atarak oğluyla beraber fotoğrafını ilk kez instagram hesabında yayınladı.

Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe ile Milano sokaklarında eşinin objektifine poz verdi!.. 28

Milano sokaklarında gezintiye çıkan baba-oğulun fotoğrafı oyuncunun hayranlarından yoğun ilgi gördü. Kıvanç Tatlıtuğ çok yakında Aile adlı diziyle ekranlara gelecek.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın yıllar sonra yeniden televizyon ekranına dönmesini sağlayacak olan Aile isimli yeni dizi için titiz bir çalışma programı uygulanıyor. Dizinin hikayesi kadar oyuncu kadrosu da çok dikkat çekecek.

Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe ile Milano sokaklarında eşinin objektifine poz verdi!.. 29

Çarpışma dizisinden 4 yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ekrana dönerken, Serenay Sarıkaya ise Medcezir’den tam 7 yıl sonra tekrar ekranda hayranlarının karşısına çıkacak.