Ana sayfa Sosyal Medya Toprak Can Adıgüzel’in bir özelliği var ki, annesi bile şikayetçi!

Toprak Can Adıgüzel’in bir özelliği var ki, annesi bile şikayetçi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alev Alev’de dikkat çeken Toprak Can Adıgüzel, Kalp Yarası ile daha çok parladı! Alev Alev isimli dizi geçen sezon Show TV ekranında yayınlandı ve yapımda Ali karakterini canlandıran Toprak Can Adıgüzel de çok beğenildi. Başarılı performansı ile konuşulan ve sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesi elde eden oyuncu, şimdi Kalp Yarası dizisinde bulunuyor.

Alev Alev’in ardından atv ekranında yayınlanan Kalp Yarası dizisine Yaman karakteri ile katılan oyuncu, buradaki performansıyla da ismini parlattı. Toprak Can Adı Güzel, Dizi TV programının sorularını yanıtladı. 1992 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, lise yıllarında tiyatro yaptığını ve aynı zamanda müzik ile de ilgilendiğini anlattı.

Oyuncu, “Önce müzik okumaya karar verdim, sonra çok ani bir şekilde tiyatro okumanın benim için daha iyi olacağına, daha çok seveceğime inanıp, tiyatro okumak için İzmir’den ani bir şekilde İstanbul’a geldim” diye konuştu.

İstanbul’a ilk geldiği yıl okula hazırlandığını ve bir yıl sonra okulu kazanıp bu şekilde devam ettiğini anlatan oyuncu, sonrasında da dizi setlerinde yer almaya başladı.

Toprak Can Adıgüzel'in bir özelliği var ki, annesi bile şikayetçi! 7

İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde okuyan oyuncu, 2017 yılında okuldan mezun oldu. Sonrasında Alev Alev dizisiyle tecrübe kazanan oyuncu, ardından da Kalp Yarası ile geniş bir hayran kitlesi elde etti.

Kalp Yarası dizisinde dram performansıyla ve sert üslubuyla dikkatleri çeken Toprak Can Adı Güzel, sempatik gözükmesine rağmen kendisini keskin birisi olarak tanımladı.

Genç oyuncu, “Bazen ben annemin etrafını topluyorum, ona gittiğim zaman. Çok düzenliyim, fazla titizim.. Annem de normal, bu konuda benden şikayet edebilir” diye konuştu.