Ana sayfa Dizi Fragmanları Toprak ile Fidan 10 Kasım Perşembe 8. bölüm fragmanı izle!

Toprak ile Fidan 10 Kasım Perşembe 8. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Hazal Adıyaman ve Osman Aydın’ın başrolde olduğu, günlük dizi “Toprak ile Fidan”, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 19.00’da Star’da yayınlanıyor. Dizinin 10 Kasım perşembe günü ekrana gelecek 8. yeni bölümde Fidan, Yalçın’ın planlarına dahil oluyor…

Talihsiz bir kaza nedeniyle birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan Fidan ile Toprak’ın hikayesinin anlatıldığı dizinin dokuzuncu bölümünün konusu ise şöyle; Yalçın, Aydan’ın kendisini oyalamasından bıkmıştır ve Toprak’a her şeyi anlatmaya karar verir.

Fidan ise farkında olmadan Yalçın’ın planlarına dahil olur. Bu arada Mert, annesine karşı çıkıp Asya ile evlenmeye kararlıdır. Mert’in büyük hayalleri vardır ve yeni bir iş kurmak için para biriktirmiştir. Ancak Asya’nın annesi onu hâlâ basit bir araba tamircisi olarak görmektedir ve Asya ile olan birlikteliğini kabul etmez.

Yapımını OGM Pictures ve Stellar Yapım’ın üstlendiği, Ahmet Köşeoğlu, Gökçen Eroğlu, İnan Güngören, Can Özdemir, Banu Özyürek ve Nur Kıymaç’ın senaryosunu yazdığı diziyi Eray Koçak ve Burcu Bayram Dursun yönetiyor.

“Toprak ile Fidan” hafta içi her gün saat 19:00’da Star’da…