Ana sayfa Dizi Haberleri Tövbeler Olsun dizisi herkesi reytingleri ile fena şaşırttı!

Tövbeler Olsun dizisi herkesi reytingleri ile fena şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Tövbeler Olsun, absürt bir komedi olarak türünün ekrandaki tek örneği konumunda. Bu tür yapımları seven de geniş bir kitle var. Tövbeler Olsun dizisi şimdiye kadar 18 bölüm olarak yayınlandı ve reytingleri de hep düşük oranlarda gelmişti.

En son Gaye Turgut Evin’in Eda karakteri ile katıldığı dizide; Erkan Can, Güven Kıraç ve İpek Tuzcuoğlu başrollerde yer alıyor. Hasan Kaçan’ın da rol almaya başladığı projede 19.bölüm 27. Aralık Pazar akşamı yayınlanacak. Ekibimin moralini yükselten son bölüm reytingleri de dikkat çekici.

Genelde düşük oranlar elde ettiği için dizinin özellikle AB grubunda 3’lü reytinglere gelmesi iyi bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Totalde 2’nin altında olan Tövbeler Olsun, ABC1 grubunda da 3’e doğru bir atak yaptı. Yani, TRT1 için reyting performanslarının son dönemde öne çıkmasının ardından dizinin de bu yükselişi sergilemesi önemli bir gelişme.

TRT1, bu sezon güçlü yeni diziler hazırlıyor. Barbaros ve Teşkilat yakında ekranda yerini alacak. Kalk Gidelim’in 135. bölümü ile final kararı verilmesinin altında da yeni diziler yatıyordu. Tövbeler Olsun da kanalın düşük performanslı bir başka dizisi ve final ihtimali de var.

Tövbeler Olsun dizisinin 19. bölümünde bu yükseliş devam eder mi, merak ediliyor. İşte 27 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümden ilk görüntüler: