Ana sayfa Sosyal Medya Tövbeler Olsun dizisinin iki ünlüsü tatilde Ata Demirer ile buluştu!

Tövbeler Olsun dizisinin iki ünlüsü tatilde Ata Demirer ile buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yeni sezonda merakla beklenen dizilerden birisi de Hasan Kaçan’ın senaryosunu yazdığı Tövbeler Olsun dizisi. İki ailenin hikayesini izleyicilerle buluşturacak olan dizinin hazırlıkları devam ediyor.

Tövbeler Olsun dizisinde başrol oyuncularından ikisi de ortaya çıkmıştı.Güven Kıraç ve Erkan Can… İki usta oyuncu yeniden izleyicilerle ekranda buluşacak olmanın keyfini yaşıyor. Güven Kıraç en son Hekimoğlu isimli dizide Vahap Ergün karakterine hayat verdi. Erkan Can ise geçtiğimiz sezon Çarpışma isimli dizide Haydar rolüne hayat verdi. Erkan Can ayrıca Saygı isimli BluTV’de yayınlanacak dijital dizide de rol alacak.

Tövbeler Olsun dizisinde birlikte aynı sette bulunacak olan Güven Kıraç ve Erkan Can, tatili de birlikte yapıyor. Ata Demirer ile buluşan ünlü oyuncular, dizinin çekimleri öncesinde tatilde moral depolayacak.

Ata Demirer, iki dostunun tatilde kendisine katıldığını instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gösterdi. Demirer, “Babalar gelmiş” notu ile aşağıdaki fotoğrafı yayınladı. Tatilini Çanakkale’de geçiren Ata Demirer, deniz ile iç içe bir yaşam sürdürüyor. Hem derinlere dalan ünlü komedyen hem de teknesiyle geziyor. Şimdi de 3 ünlü isim tatili birlikte sürdürecek.

Tövbeler Olsun dizisinin iki ünlüsü tatilde Ata Demirer ile buluştu! 7