Ana sayfa Dizi Fragmanları Tövbeler Olsun setinde manzara neyse, ekranda da aynı eğlence var!

Tövbeler Olsun setinde manzara neyse, ekranda da aynı eğlence var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Tövbeler Olsun dizisinde 11 bölüm geride kaldı. Her hafta eğlenceli konuları ile ekran başında absürd komedi seven izleyicilerin buluştuğu dizinin gidişatı beğeni topluyor.

TRT1’de yayınlanması nedeniyle reytinglerin öncelikli olmaması dizi adına ve izleyiciler için en büyük şans… Güven Kıraç ve Erkan Can gibi normal hayatlarında da çok yakın iki dostun başrolünde yer aldığı dizi, her hafta farklı yapısı ile ekran başında milyonları etkilemeye devam ediyor.

1 Kasım Pazar akşamı 12. yeni bölümü yayınlanacak olan diziden ilk görüntüler paylaşıldı. Yine eğlence ve komedi dolu sahneler Tövbeler Olsun ile TRT1 ekranına gelecek. Sette ekip hem yoğun bir tempoda hem de eğlenceli bir ortamda çekim yapıyor.

Dizi setinden sosyal medyaya yansıyan görüntülerde ekibin birbirleri ile iyi bir iletişim halinde oldukları ve çekimlerin neşeli bir ortamda geçtiği dikkat çekiyor.

Sosyal medyada çok desteği olmasa da dizi farklı bir içerik arayanlar için dizi iyi bir alternatif konumunda. Reytinglerinde ise dizinin düşük seyrettiğini belirtmekte yarar var.

İşte Tövbeler Olsun dizisinin 12.bölümünden ilk görüntüler: