Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Merve Boluğur, gündem olmak için mi maskesiz dolaşıyor?

Merve Boluğur, gündem olmak için mi maskesiz dolaşıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs tüm dünyada şiddetli bir şekilde yayılıyor… Türkiye’de de durum iyi görünmüyor… Özellikle İstanbul’da vakaların yüzde 40’nın görüldüğünün belirtilmesi de kenti daha da önemli bir hale getiriyor. İşte böyle bir noktada Merve Boluğur, nedense maske takmamakta direniyor.

Ünlü oyuncu çeşitli seferler kameralara sokakta maskesiz yakalandı. Hakkında hem gazetelerde hem televizyon kanallarında haberler yapıldı. Ayrıca sosyal medyada da ciddi bir eleştiri yapıldı. Ancak Ezgi Mola’nın tüm bu eleştirilere kulak tıkaması da dikkat çekiyor.

TV100’in haberine göre ünlü oyuncu yine bir alışveriş merkezinde gezerken görüntülendi ve yine maskesiz yakalandı… Habere göre son dönemde sadece bir kez sokakta maskeli görüntülenen oyuncu, sonrasında birçok kez maskesiz yakalandı ve görüntüler de magazin gündeminde yer aldı.

Muhabir, “Sürekli sizi maskesiz görüyoruz, sebebi ne acaba?” diye bir soru yöneltti. Ancak ünlü oyuncu duymamazlıktan geldi.

Sorulara yanıt vermeyen ve hızlı adımlarla uzaklaşmayı tercih eden Merve Boluğur’un neden hem kendisini hem de başkalarını riske attığı konusu merak ediliyor…

Katıldığı bir youtube programında neden maske takmadığı sorulduğu zaman bu durumu tiye alan oyuncu, “Doğuştan mesafeliyim” diyerek soğuk bir espri de yapmıştı.