Ana sayfa Dizi Haberleri Dilek Taşı dizisinin yeni çekim merkezlerinden birisi Cemal Toktaş olacak!

Dilek Taşı dizisinin yeni çekim merkezlerinden birisi Cemal Toktaş olacak!

tarafından ker_def

Dizi izleyicilerini etkileyen bir yapım olarak öne çıkan Dilek Taşı projesi, yeni gelişmelerle yine adından söz ettirmeye devam ediyor.

Sezon başında iyi reytingler ile ekran ömrüne başlayan Dilek Taşı projesi daha sonra düşük gelen reytingleri nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşadı. Kanal D’nin gün değişikliği kararı ile birlikte artık çarşamba akşamları yayınlanan Dilek Taşı dizisi, yepyeni oyuncuların hikayeye dahil olması ile daha da dikkat çekici bir yapım olma yolunda önemli adımlar attı.

Bu yeni isimlerden birisi de Cemal Toktaş oldu… Janti Kemal isimli yeni dizi karakterinde genç oyuncunun performansı merakla bekleniyor.

1980 askeri darbesinden sonra yaşananları dram yüklü bir hikaye ile ekrana getiren Dilek Taşı’na yeni bir oyuncu dahil oldu. Janti Kemal karakteri ile izleyeceğimiz Cemal Toktaş’ın dizideki dengeleri nasıl değiştireceği şimdiden merak konusu oldu.

Kemal intikam peşinde…

Dilek Taşı dizisinin yeni çekim merkezlerinden birisi Cemal Toktaş olacak! 7

Dilek Taşı’nın ekrana gelen önceki bölümlerinde Janti Kemal’in adı geçmiş ancak kim olduğuna dair herhangi bir açıklama yapılmadığı gibi izleyici tarafından da büyük merak konusu olmuştu.

Dizinin yeni bölüm tanıtımda Janti Kemal ilk kez izleyici karşısına çıktı. Cemal Toktaş’ın hayat vereceği karakter yurt dışından dönerek, ailesiyle ilgi gerçeklerin peşine düşecek. Abileri Yakup ve Turhan’ın art arda ölmeleri ile büyük üzüntü yaşayan Kemal yurt dışından dönerek onların intikamını almaya çalışacak.

Janti Kemal ve Mustafa arasında nasıl bir bağ kurulacağı Kanal D’de her Çarşamba ekrana gelen Dilek Taşı’nda yanıt bulacak.