Ana sayfa Sosyal Medya Fulya Zenginer’in oğlu Milan, küçük yaşında annesinin izinde gidiyor!

Fulya Zenginer’in oğlu Milan, küçük yaşında annesinin izinde gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Fulya Zenginer, oğlu Milan ile birlikte kameralar karşısına geçiyor ve bebeğini daha şimdiden kameralara alıştırıyor.

Fulya Zenginer, Küçük Kadınlar isimli dizideki Yeliz karakteri ile büyük popülerli elde etmişti. 2022 yılının Mayıs ayında oğlu Milan’ı dünyaya getiren oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden de oğluyla pozlarını yayınlıyor.

1989 yılında dünyaya gelen oyuncu, oğlu ile birlikte bir reklam filminde de yer aldı. Daha oğlunun doğumu sırasında sevdiği bir marka ile görüşmelere başladıklarını ve şimdi de birlikte reklam filmi çektiklerini anlattı.

Oyuncu, “Ben ürünleri hep önden denerim, ürünü deneme sürecim oldu. Beğenince de birlikte çalışmaya başladık. Henüz 1 yaşına basmayan Milan bebeğin set ortamını çok sevdiğini anlatan Fulya Zenginer, oğlunun ileride kendisiyle aynı mesleği yapmasını da pek istemiyor.

TV100’e konuşan Zenginer, “Ben oyuncu olması yanlısı değilim, istiyorsa desteklerim. Ama mutlu olacağı için. Bizden dolayı bebek oyuncu olmuş oldu” dedi.

Oyunculuğu bıraktığını da daha önceden açıklayan Fulya Zenginer, hayatından çok memnun olduğunu ve oğlunu bırakıp da uzun süren bir dizide yer almayı istemediğini de anlattı.

Fulya Zenginer'in oğlu Milan, küçük yaşında annesinin izinde gidiyor! 7