Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozkoparan 16. Bölüm fragmanı izle!

Tozkoparan 16. Bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında yayınlanan çocuklar ve onlarla birlikte ailelerinde severek izlediği Tozkoparan, 16. yeni bölümüyle 3 Mart Pazar günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Sıra dışı ve macera dolu hikayesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan’ın 16. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Tozkoparan dizisinin 16. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan 16. bölüm 1. fragmanını izleyebilir ve ilk detaylarla ilgili bilgi edinebilirsiniz.

Peki 24 şubat Pazar günü TRT1 ekranlarında yayınlanan 15. ve son bölümde neler yaşanmıştı? İşte ayrıntılar…

Mavi Ay takımı, Salih Hoca ile dersleri esnasında kendi aralarında bir yarışma düzenler. Bu yarışmanın kazananı da her zamanki gibi Mete olunca Mavi Ay takımında kendini gösteren ufak bir kıskançlık ortalığı karıştırır.

Sinan’ın dolduruşuna gelen Can, Mete’ye saldırır. Bu davranışının beklenmedik bir sonucu olacaktır.

Salih, bahçelerindeki nişan taşını koruması için Cihan’la konuşmaya karar verir. Bu esnada Mete, Salih’e nişan taşı ile ilgili daha önce hiç aklına gelmeyen şaşırtıcı bir fikir verir. Ayla’nın ise Meteler’in bahçesindeki nişan taşının peşini bırakmaya niyeti yoktur.