Ana sayfa Dizi Haberleri Tozkoparan dizisinde her şey sil baştan! 3. sezon çok farklı olacak!

Tozkoparan dizisinde her şey sil baştan! 3. sezon çok farklı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Tozkoparan dizisi 3. sezon çekimlerinde neler yaşanıyor? İşte bu sorunun yanıtını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

TRT 1 ekranında 2 sezon yayınlanan dizinin 3. sezon çekimlerine başlandı. Peki yeni sezonda sizleri neler bekliyor?

Çok farklı bir konsept ile geliyor… Tozkoparan’ın yeni sezonu bilimin içinde daha çok yer edineceği sahnelerle dolu olacak.

Bilimsel öğelerden dikkat çekici projeler yapılacak. Ayrıca hem heyecanın yüksek olduğu hem de komedi unsurlarının da yer aldığı sahneler ile ekran başındaki izleyiciyi eğlendirecek bazı detaylar da yer alacak.

3. sezon çekimlerinde yaşananları videodan izleyebilirsiniz.

TRT1 ekranında geçen sezon izleyicilerle buluşan ve yaz ekranında da yayınlanan Tozkoparan dizisi ara vermişti. Dizi 35. yeni bölümü ile birlikte 1 Aralık Pazar günü saat 17.30’da ekrana dönüş yapacak.

Yapımcılığını Veya i.m.p. yapım Elif Hamamcı’nın, yönetmenliğini Şevki Es’in üstlendiği Tozkoparan’da çocukların çok seveceği ve örnek alacağı bir kahraman ortaya çıkacak. Gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan, yediden yetmişe tüm izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu.