Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen, Sadakatsiz setinde o sürprizle neye uğradığını şaşırdı!

Melis Sezen, Sadakatsiz setinde o sürprizle neye uğradığını şaşırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Son yılların büyük ilgi gören genç oyuncularından birisi de Melis Sezen… Leke dizisindeki başrolün ardından, Sevgili Geçmiş, Ya İstiklal Ya Ölüm dizilerinde de güçlü performansı ile göz dolduran oyuncu, şimdilerde ise Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde yer alıyor.

Derin karakterine hayat veren ünlü oyuncu, sergilediği başarılı oyunculuk ile hayran kitlesini artırırken, farklı deneyimler de yaşadığı dizi setinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile başrolü de paylaşıyor.

2 Ocak 1997 doğumlu olan Melis Sezen 24. yaş gününde sette büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Set arkadaşlarının yaptığı doğum günü sürprizine şaşıran oyuncunun bu hali sosyal medyaya yansıdı.

“Çok mutlu oldum, canımsınız” notu ile bu görüntüleri yayınlayan Melis Sezen’in o halleri hayranlarını da gülümsetti.

Ünlü oyuncu hem sevinç yaşarken hem de utandığı yüzüne yansıdı… Yaş günü pastasının mumlarını üflemeden önce ünlü oyuncu dileğini de şu şekilde aktardı:

“Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Hepiniz içni sağlıklı, huzurlu, mutlu, bol bereketli, pandeminin bittiği, çok güzel işler yapacağımız, birlikte sevgi dolu yıl diliyorum.”