Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka dizisi erken bir final yapar mı, akıbeti ne olacak?

Tozluyaka dizisi erken bir final yapar mı, akıbeti ne olacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle artık pazar akşamları buluşmakta olan Tozluyaka dizisiyle ilgili son dönemde izleyicilerin kış sezonunun başlaması nedeniyle bir tedirginliği bulunuyor. Yaz döneminde iyi bir çıkış yapan gençlik dizisi Tozluyaka’da çok önemli bir oyuncu kadrosu buluştu.

Dizinin tecrübeli isimlerinin yanı sıra genç oyuncuların da büyük katkı yaptığı çok iyi bir kadrosu var. En son Sude Zülal Güler’in de kadrosuna katıldığı dizide; Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Begüm Birgören gibi birbirinde etkili ve tecrübeli oyuncular bulunuyor.

İki farklı dünyanın gençlerini bir araya getiren dizide büyük sırlar ve entrikalar da izleyicilerin ilgisini çekiyor. Gençlerin aralarındaki sınıf farkına rağmen geliştirdikleri dostluklar ise toplumsal bir mesaj veriyor.

Umutlarını kaybetmeyen gençlerin bu etkileyici hikayesinde reytingler büyük önem taşımaya başladı. Özellikle de 18 Temmuz Pazar günü hem Yargı hem de Teşkilat dizilerinin yeni bölümleri ekrana gelecek. Bu nedenle de Tozluyaka dizisi için hayranlar bir hayli endişeli.

Tozluyaka dizisi erken bir final yapar mı, akıbeti ne olacak? 7

Fox TV’nin geçtiğimiz sezonlarda performansı düşen dizileri fazla şans tanımadığını biliyoruz. Bu nedenle de Tozluyaka dizisinin reytinglerinde ciddi bir düşüş yaşanması durumunda, işlerin tehlikeli bir noktaya gelebileceğini söyleyebiliriz.

Ancak dizinin kemik bir izleyici kitlesi oluştu ve bu kitlenin desteği devam eder ise kış sezonunda da dizinin ekranda kalma ihtimali bulunuyor.

Tozluyaka dizisine sosyal medyada da büyük bir destek bulunuyor. Özelilkle de genç oyuncuların iyi çıkışları dizinin daha fazla etkileşim elde etmesini sağladı.

Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster, Ahmet Haktan Zavlak ve Doğaç Gözüdeli gibi genç oyuncuların iyi performansları dizinin de sosyal medyada çok konuşulmasını sağlıyor.

Tozluyaka için hikayede ciddi bir düşme yaşanmaz ise reytinglerini kısmen korumasını bekleyebiliriz. Ancak tüm denklem 18 Eylül Pazar akşamı Yargı ve Teşkilat dizilerinin dönüşüyle bir anda bozulabilir. Bu da izleyicileri en çok kaygılandıran durum oluyor.

Tozluyaka dizisinin 18 Eylül Pazar günü ekrana gelecek 12. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Cemre’ye ne olduğu ve Ali’nin neden kaçtığı konusu dizinin hayranlarını bir hayli merakta bıraktı.