Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka dizisi izleyicileri çok ilginç bir tablo ortaya çıkardı!

Tozluyaka dizisi izleyicileri çok ilginç bir tablo ortaya çıkardı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan gençlik dizilerinden Tozluyaka, sadık bir izleyici kitlesini yakalamayı başardı. Diziyi takip edenler, her hafta merakla yeni bölümleri beklerken aynı zamanda sosyal medyada da aktif bir rol üstleniyorlar. Fox TV’nin sevilen dizisinin reytingleri kanalın, yeni sezonda da dizinin yoluna devam etmesi kararını vermesini sağladı.

Aslında hafta içi yayınlanan dizinin sezondaki diğer dizilerle rekabette zorlanmaması için günü değiştirildi. Pazar akşamına alınan dizi, bu kez de Yargı, Teşkilat gibi güçlü dizilerle karşı karşıya geldi. Ancak yaz döneminde yakaladığı izleyici diziyi bırakmazsa sezondaki yolculuğu da sürecek.

Lise gençleri arasında yaşananların konu edildiği Tozluyaka dizisinde genç isimlerin enerji dolu halleriyle yapıma kattıkları coşku her hafta ekrandan da hissedilmekte. Hikayesinin yanı sıra oyunculukları ile de beğeni toplayan dizi, genç kuşak oyuncular için de önemli bir sınav ekranda.

Eylül ayında yeni bölümleriyle birlikte dizinin yeni bir heyecanla yoluna devam etmesi, Tozluyaka izleyenleri için de güzel bir haber oldu. Aralarında Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar ve Begüm Birgören gibi tecrübeli isimlerin de yer aldığı dizinin genç kadrosu da hayli kalabalık.

Hepsi birbirinden yetenekli oyuncular, Tozluyaka dizisiyle ön plana çıkmaya başladılar. Sosyal medyada hatırı sayılır takipçi sayılarına ulaşan ve merakla takip edilen isimler arasında Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak da yer almakta.

Tozluyaka dizisinin gençleri; eğlenceli, samimi ve enerjik halleriyle parmak ısırtıyor! 39

Hayranlarının merakla izledikleri oyuncular, aynı zamanda dizideki rolleri ve performansları ile de her bölüm takipçilerinden övgü dolu yorumlar ve beğeniler almaya devam ediyorlar. Bazıları ilk kez Tozluyaka dizisi ile ekrana gelmeye başlayan genç oyuncular, her hafta yeni bölümle birlikte sosyal medya değerlendirmelerinde de sıklıkla yer alıyorlar.

Tozluyaka dizisi izleyicileri çok ilginç bir tablo ortaya çıkardı! 68

Bir sosyal medya ölçümleme servisi olan Somera’nın haftalık yayınladığı son tablodaki durum, Tozluyaka dizisini izleyenlerin diziye olan ilgilerini de ortaya koymakta. 24-31 Ağustos tarihleri arasında ekrandaki dizilerde yer alan ‘en popüler çiftler’ araştırması sonrası sonuç hayli şaşırtıcı olmuş! Senden Daha Güzel dizisi dışında ekrandaki diğer hiç bir diziye şans tanımayan Tozluyaka izleyenleri, tabloyu ilginç bir hale getirmiş iletileri ile!

En Popüler Çiftler’i seçmek için gelen ileti sayılarına göre yapılan sıralamada, 4. sırada Senden Daha Güzel’in Efsun ve Emir’i ilk 5’e girebilmiş! Geri kalan 4 sıra ise Tozluyaka’nın çiftlerine aiti! Sadece bu durum bile dizinin özellikle sosyal medya kullanıcısı olarak büyük bir kesimi kapsayan genç nesil tarafından, Tozluyaka’ya olan ilgisini de ortaya koymakta.

Sosyal medyada sürekli gündem olan genç oyuncuların setteki halleri de geçtiğimiz günlerde dizinin Youtube kanalından yayınlanmıştı. Genç oyuncuların enerjik halleriyle yer aldıkları eğlenceli görüntüler, 2 gün içinde 240 bine yakın kişi tarafından izlendi…