Ana sayfa Sosyal Medya Yabani dizisinin yeni çekim noktası Tayanç Ayaydın olacak!

Yabani dizisinin yeni çekim noktası Tayanç Ayaydın olacak!

tarafından ker_def

Salı akşamları çok iyi reytingler elde eden ve bu sezonun en iyi çıkışını yapan proje olarak dikkat çeken Yabani dizisi, yoluna emin adımlarla devam ediyor. Hikayesi her hafta daha da heyecanlı bir hale gelen dizinin kadrosuna çok önemli bir oyuncu daha katıldı.

İzleyicilerin bugüne kadar canlandırdığı çok başarılı karakterler ile ekranda görmeyi arzu ettiği isimlerden olan Tayanç Ayaydın, artık Yabani dizisiyle birlikte salı akşamları Fox TV’de yerini alacak.

Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile göz dolduran Yabani dizisi, bu transfer ile daha da güçlü bir yapım haline geldi. Peki Tayanç Ayaydın nasıl bir karakteri canlandıracak?

Yabani dizisinin yeni çekim noktası Tayanç Ayaydın olacak! 7

Bugüne kadar birbirinden çok farklı karakterleri ustalıkla canlandıran oyuncu, 7. bölümden itibaren Yabani dizisinin ekibinde Güven Aydın karakteri ile yerini alacak.

Başarılı oyuncu, Yabani’de Neslihan’ın tıp fakültesindeyken büyük bir aşkla bağlı olduğu Güven Aydın karakteri ile izleyicileri şaşırtmaya geliyor.

Özgür bir ruh ve bağımsız bir karakter olan Güven Aydın, Neslihan’dan sırlarla dolu bir şekilde ayrılmak zorunda kalmıştır. Yıllar sonra Umut’un ameliyatı için İstanbul’a döndüğünde hiç unutamadığı ilk ve gerçek aşkı Neslihan’la tekrar karşılaşacak ve bu karşılaşma dizideki tüm dengeleri değiştirecektir.

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Şebnem Hassanisoughi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol, Tayanç Ayaydın.”

Yabani’nin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken, senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor.

Yabani dizisi her salı saat 20.00’de FOX’ta izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.